Inte den bästa starten på veckan…

Vi började den här veckan med förkylning på 3 av 4 här hemma. Den enda som klarade sig var Joakim, och vi andra snorar och hostar här hemma. Jag hade även en febertopp igår, men nu känns det som att jag börjar komma tillbaka igen fast att huvudet är lite segt och näsan rinner. Båda barnen är pigga trots att näsorna rinner som att någon har vridit på en kran.

Som om förkylningar inte räckte som en dålig start på veckan, så har jag även insett vad problemet var när jag försökte registrera ett ägarbyte av Bartolo hos Jordbruksverket. En annan hund är registrerad på hans chipnummer! En hund i helt annan ålder, ras och färg. Tankarna började fara runt i huvudet. Står det fel chipnummer i vårt kontrakt? Vad ska vi göra nu? Jag kontaktade organisationen vid adopterat från igen, och denna gång fick jag svar. Tydligen så adopterades denna hund också från Spanien och flög med samma flyg som Bartolo till Sverige. Den nya ägaren måste på något sätt fått Bartolos chipnummer, som står både i vårt kontrakt och i hans pass. Så nu blir det att lösa den här härvan framöver.

Annars har det inte hänt så mycket här hemma. Vi försöker mest kurera oss, myser, pysslar och testar nya recept i köket. Vi har infört att vi ska ha minst en ny maträtt i veckan, gärna fler, och idag blev det en fiskgryta med saffran och i måndags var det biffstroganoff. Imorgon kommer vår elektriker hit och fixar lite med elen i garaget inför att Joakim ska dra igång sin verksamhet där ute.

Hoppas att ni haft en bra start på veckan!

12 thoughts on “Inte den bästa starten på veckan…

Add yours

  1. Men era stackare! Så tufft att vara krassliga samtidigt som barnen, samtidigt är det ju skönt att beta av alla på en gång! Krya på er fort och ordentligt!

  2. Oj vad det lät jobbigt. Inte kul att en annan hund står på hans chipnummer. Hoppas ni kan lösa det där. Att inte ägaren till den andra hunden har reagerat på att deras chipnummer va fel? Vad jobbigt med förkylning, ni får krya på er

  3. Det verkar gå lite förkylningar nu. Har också varit hemma, men idag är det jobb som gäller. Hoppas ni blir friska snabbt iaf. Åh vad surt med chipet, men hoppas det löser sig. Byråkratin kan vara så seg om man har otur.

  4. nej vilket otur med chipnummret men allt går ju o lösa. tråkigt att ni blivit sjuka . man e ju skraj o bli sjuk nu när det bara regnar

  5. Trist när veckan inte börjar som man har tänkt sig. Hoppas ni kryar på er snabbt och att allt löser sig med ägarbytet.

  6. hoppas att det löser sig, alltid jobbigt när saker krånglar till sig som man inte räknat med men bra i alla fall att ni kom på det

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: