3 dagar kvar!

Denna vecka är det Joakims sista vecka på jobbet. Torsdag är sista dagen, och på fredag drar vår nya vardag igång där vi båda är hemma! Och som ni säkert kan förstå så är det väldigt mycket företagssnack här hemma. Men nu har vi nog kommit fram till hur företagsloggan ska se ut, efter många idéer och diskussioner.

Nu i veckan så är det besök på BVC för huvudmätning, lite skrivjobb för min del och på söndag så ska vi har målardag med familjen då vi ska lära oss måla med alcohol ink, ska bli väldigt spännande!

Jag har kommit igång med mitt läsande igen, och det kommer komma fler bokrecensioner här framöver. Vem vet snart kanske jag också vågat dela med lite av mina texter också. Ni får gärna komma med tips böcker som ni tror kan passa mig. Jag är lite av en alläsare, och tycker om att variera olika genrer, så kom med era bästa tips!

detkaosvikallarvardag

3 kommentarer på ”3 dagar kvar!

    1. Jag älskade att läsa alla Liza Marklunds böcker men jag har missat några av dom sista hon skrivit 😊 du har många böcker på din hylla 😊. Härligt att snart är han hemma och jobbar hemma

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: