Ett riktigt skrivflow!

Just nu är jag inne i ett riktigt skrivflow och det är helt underbart. Så mycket tankar och idéer som sprudlar och som vanligt så hamnar de i mitt idéblock. Det har jag med mig nästan överallt, alltid redo att skriva ner när idéerna kommer. Visst skulle jag kunna skriva ner det i telefonen också, men för mig är det något speciellt att skriva för hand. Det är av samma anledning som jag skriver ner allt i en fysisk kalender.

Just nu håller jag på med en novell till en novelltävling, mest för att utmana mig själv och tycker det var ett roligt tema. Jag har även bestämt att vara med NaNoWriMo vilket står för National Novel Writing Month som innebär att man ska skriva 50 000 ord på ett manus under november. Önska mig lycka till!

7 thoughts on “Ett riktigt skrivflow!

Add yours

  1. Så häftigt! Önskar att jag hade kunnat skriva så men jag lyckas aldrig att få ihop det till något bra.
    Jag håller tummarna för dig! Stort lycka till!

  2. Vill också ha en fysisk bok att skriva i. Känns alltid bättre tycker jag. Man får passa på då fantasin finns där. Kan tänka mig att det går i vågor det där.

  3. Låter ju jätte kul jag föredrar med att skriva med papper och penna en på mobilen ❤️

  4. men va kul o skriva en novell 🙂 kul med att få skriva som du gör måste ba väldigt lärorikt med 🙂

  5. Wow, vad härligt med ett sådant flow! Jag håller med dig, det är inte samma sak att skriva i mobilen. Om jag kommer på något jag vill skriva om så kan jag möjligen göra en anteckning i min kalender på telefonen, så att jag inte ska glömma det, men då är det bara ett eller två ord.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: