Höstsol, och något beroendeframkallande

Dagar rullar på i en rasande fart och det känns som att man inte alltid hinner med. Efter en vecka med mestadels regn så var det riktigt härligt väder igår, så efter Joakim jobbar klart så gick vi alla upp till affären och köpte varsin glass. De har halva priset på dem nu så då lyxade vi till det med lite fredagsfika i höstsolen. Lite småkyligt med vinden men solen värmde skönt ändå. Även idag är det soligt men kyligt, och på förmiddagen blev det en promenad med grannen där småtjejerna cyklade.

Lite smått beroendeframkallande

slutet av förra veckan blev jag färdig med en redigering av mitt senaste manus, och det har skickats till några testläsare. Denna gång har jag även laddat upp manuset på en sida som heter BetaReader där man kan ladda upp manus som man vill att andra ska läsa och ge synpunkter på men även testläsa ändras manus. Väldigt smidigt då man kan markera direkt i texten, kommentera och även lämna en kommentar efter varje kapitel. Det är dock väldigt beroendeframkallande att se vart de ligger till i läsningen och man blir så glad när man får positiv feedback. Det är ju ganska skrämmande att låta någon läsa det man skrivit.

Jag har gratisversionen och där kan man bara ladda upp ett manus, men tre versioner av det så man få feedback på det flera gånger. Men jag rekommenderar helt klar sidan till den som gillar att skriva och vill få feedback på sina texter på ett enkelt sätt! Eller om man vill läsa och hjälpa andra med deras texter – det är gratis oavsett hur många texter du vill läsa.

3 thoughts on “Höstsol, och något beroendeframkallande

Add yours

  1. Visst har det varit fint väder. Det gäller att njuta så länge det varar ☺️
    Vad spännande det låter att låta folk läsa det du skrivit. Vi kanske också får ett smakprov framöver.

  2. Det lät inte dumt med glass till halva priset, för då kan man ju äta dubbelt så många😆 Kan tänka mig att BetaReader är beroendeframkallande!

  3. En vacker höstdag är bland det bästa som finns. Klar luft , lite kallt. En glass kan aldrig bli fel, helt klart mitt favoritgodis.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: