Fullt upp med skrivprojekt

Just nu knappras det för fullt på tangentbordet här hemma och mitt block har snart slut på papper av alla mina tankar och idéer. Det är till och med så att en del av tangenterna har slitits så mycket så man inte längre kan se vad som står på dem!

Jag har flera skrivprojekt igång samtidigt nu:

  • Manus hos redaktör och väntar på att få tillbaka det och påbörja en ny redigeringsomgång inför utgivning
  • Ett manus är hos testläsare och förmodligen får jag allas kommentarer under nästa vecka, sen är det att ge sig i kast med dem och sedan skicka iväg det till lektören. Jag hörde av mig till henne för att boka in en tid framöver och då hade hon en lucka nu och ett par veckor framåt – är det ödet tro?
  • Första utkasten till uppföljaren till boken som ska bli utgiven är igång. Handligen är planerad och idag landade det på över 8000 ord, vilket innebär att cirka 10% är gjort!
  • Skrivkurs med en massa olika skrivövningar som jag sätter mig in i just nu och vidgar mitt tankesätt och skrivande

Så här har ni hur mitt skrivande ser ut just nu. Det är mycket på gång och jag älskar det, även om det ibland känns som att det kör ihop sig lite både tidsmässigt och tankemässigt.

8 thoughts on “Fullt upp med skrivprojekt

Add yours

  1. Härligt med flera skrivprojekt samtidigt. Skönt när energin och idéerna sprudlar. Spännande att få ta tag i manuset när det kommer från redaktören.

  2. Här går det undan. Att du hinner med två små barn också. Ska bli så roligt att få läsa dina böcker så fort dom kommit ut.

  3. Häftigt! Jag älskar att läsa men jag har aldrig förstått hur man kan skriva så bra. Jag har försökt, mest i skolan när man skulle skriva noveller, men jag får inte till någon bra historia utan svamlar mest. Jag blir alltid djupt imponerad, och en smula avundsjuk, när någon följer sin dröm och börjar skriva. Heja dig!

  4. Kan dock bli lite mycket ibland, så glöm inte bort att vila också, man kan bli väldigt uppe i det man gör för att det är roligt, men det är viktigt att ta sig tid för pausar också för även om det är en favoritsysselsättning så tar det massa energi

  5. Så härligt, jag hoppas verkligen få läsa din triologi. Jag ville så gärna bli författare när jag var liten och därför tycker jag det är så kul att följa er som verkligen tar tag i drömmen och skrivandet

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: