Lite mer färg på väggarna

En del av er kanske kommer ihåg att vi var på en kurs i alcohol ink där vi fick göra egna tavlor. Nu har de äntligen kommit upp på väggarna! Den stora hamnade i vardagsrummet och de två mindre inne i kontoret. Är det inte lite kul att jag och Joakim gjorde två nästan helt likadana tavlor utan att prata med varandra – det märks nog att vi faktiskt är ganska så lika!

Idag föll det även in sig så väl att vi kunde ta vår springtur mitt på dagen så vi slapp springa ute i mörkret. Och nu när det är så kallt om nätterna så var det skönt att komma ut och springa innan det började frysa på!

Nu har vi även fått hem en mängd framkallade bilder, så nu ska ännu fler bilder komma upp på väggarna här hemma. Jag ska ordna med varsitt fotoalbum till barnen och fylla på i vårat. Så det finns lite att pyssla med framöver. Det finns ju en del i min projektlåda och nu börjar det bli dags att komma ikapp med en del utav dem!

10 thoughts on “Lite mer färg på väggarna

Add yours

  1. Men så fina! Extra kul när man skapat det själv 😊 Så roligt & fint med personliga bilder också, det hade man ju mycket av förr & det saknar jag faktiskt. Så mysigt att sitta och kolla i en fotobok ihop ☺️

  2. Men sådan fina tavlor ni båda gjort kul att dom blev så lika utan att ni ens pratat ♥️

  3. roligt och vilka fina tavlor, kul att ha saker på väggarna som man har gjort själv, alltid bra när man hinner ikapp med projekten man har liggandes hemma..

  4. Så snyggt. Gör man det så lika så betyder det helt klart någonting. Ni passar ihop. Du är alltid så pysslig. Hur hinner du med allt?

  5. Snyggt det blev. Kul med personliga tavlor som ingen annan har. Dessa projektlådor man har stående. Känner också att jag vill ta tag i dem.

  6. Projektlåda? Den vill jag veta mer om. Har du en låda där du samlar alla dina projekt? 😁 häftigt ju att ni gjort så lika tavlor 👌🙂 fint att de kom upp på väggen 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: