Primärtur till simhallen och pärlplatta

Idag tog jag med mig Melissa till simhallen för första gången. Det var faktiskt premiär för oss båda för jag har aldrig besökt simhallen i Linköping tidigare. Melissa var riktigt taggad då hon pratat om att hon vill till simhallen i över en vecka! Självklart så är det alltid lite nervöst när man är på ett nytt ställe med en 2,5 åring som inte har blöja längre. Vart finns toalett osv. Men det gick galant. Dock så var blandaren till duscharna i damernas omklädningsrum sönder så det fanns bara kallvatten! De som inte ville duscha kallt var hänvisade till duscharna på relaxavdelningen, så där virrade jag och Melissa runt för att hitta! Men Melissa tyckte det var jättekul att bada och trivdes som fisken i vattnet – väldigt skönt med tanke på att hon avskydde att bada innan. Duscha är fortfarande ingen hit men det kommer nog det med så småningom.

Egengjord pärlplatta

Igår satt jag och Melissa pysslade med pärlor. Hon gjorde ett armband och jag ett bokmärke. I pussellådan hittade jag en påse med pärlor till pärlplattor, men vi hade inga pärlplattor. Det satte fart på Joakim så han skrev ut en pärlplatta med 3D-skrivaren under kvällen. Så idag har vi pärlat med den för första gången. Det kommer nog blir mer pärlplattor här hemma framöver! Så nu har vi ett fint hjärta att hänga i julgranen i år🎄

Vad har ni gjort denna lördag?

5 thoughts on “Primärtur till simhallen och pärlplatta

Add yours

  1. Så kul för er alla att komma iväg och bada. Brukar vara så uppskattat. Pärla går alltid hem, och de flesta gillar verkligen det.

  2. Sonen här har också tjatat om att han vill gå och bada men åkte på förkylning igen med rälig hosta så det får tyvärr vänta. Men så kul att ni kom iväg , mysigt att bada 😀 vilken fin pärlplatta hon gjort 😍

  3. Så roligt med både fint pyssel och bad, toppen att mysa med barnen..Vi höll på att rensa inför flytt hela dagen igår och förbereda lilla dotterns 2 års firande till idag, ska försöka pynta lite när lilla dottern är firad ikväll

  4. men de måste ju finnas varm vatten oxå i alla duschar tänker jag. men kul att hon fick simma 🙂 det ska jag göra imorgon 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: