Utmaning- mina projekt

Tidigare veckor har vi gått igenom garderob, kylskåp, bokhylla, hemmet, rutiner, musik och barndomen. Eftersom jag fått lite frågor kring min projektlåda så tänkte jag att projekt kan vara ett lämpligt tema för veckans utmaning.

Har du flera projekt på samma gång eller utför du ett projekt i taget?

Jag har många projekt på samma gång. Är väldigt duktig på att dra igång saker så det blir lätt att jag har många bollar i luften. Dock kan det dröja ett tag innan de blir klara.

Vad tycker du om att ha projekt?

Jag älskar att ha projekt. Tycker om att veta att jag har något att göra, och jag blandar gärna stora projekt med lite mindre. Alltid skönt när man kan bocka av ett projekt.

Har du någon speciell prioritering/ordning för dina projekt?

Självklart går de projektet som känns lite mer som måsten för hemmet och familjen först. Sen är det mest motivationen som styr vad som blir gjort, jag tycker det är bäst att köra på när lusten faller mig in.

Jag har en projektlåda där jag lägger pågående projekt (som får plats förstås). På så vis vet jag vart alla saker finns och det blir också lite av en påminnelse av vad jag kan hålla på med när jag får tid över från alla vardagsbesyr. Numera har alla mina manus och skrivrelaterade projekt fått varsin plats i hylla.

Händer det att du ger upp ett projekt innan du slutfört det?

Det har nog hänt en enstaka gång. Men för det mesta (99% av gångerna) slutför jag ett projekt. Det kan ta tid i helgen ligga länge i lådan eller på att göra listan men det blir gjort till slut!

Har du eller haft ett projekt som det känns som att det aldrig tar slut?

Ja, att hålla på med fotoalbumen är ett projekt som aldrig tar slut. Jag tycker det är väldigt roligt men när blir lite övermäktigt när man känner att man kommer efter och helt plötsligt vad mängdvis med foton att gå igenom.

Vad har du för projekt just nu?

Just nu har jag tre olika bokmanus igång i olika stadier. Jag har bilder som ska in i album, en författarkurs och en kofta som jag håller på att virka(börjar bli dags att få klart den). Melissa har även efterfrågat en blå halsduk så det får väl bli nästa handarbete!

Nu vill jag gärna veta mer om vad ni har för projekt! Som vanligt får ni gärna länka till mig om ni svarar på er blogg.

10 thoughts on “Utmaning- mina projekt

Add yours

  1. Älskar att ha många projekt i gång samtidigt. Kul att läsa lite mer om dina projekt och just bokprojekt kan man verkligen rulla flera samtidigt i olika stadier.
    Jag är som du att jag har massor med projekt liggande och vägrar att ge upp något innan det är slutfört, även om det tar lång tid.

  2. Hur hinner du med allt? Jag äter, sover, jobbar och går på toa typ och sen är jag på bloggen. Impad av sådana som du.

  3. Jag avskyr att ha massor med projekt på gång och försöker att planera så jag gör en sak i taget och gör den färdig snabbt. Ofta beror det dock inte på mej när något drar ut på tiden, som materialbrist eller annat.

  4. jag älskar projekt och har flera stycken igång samtidigt, det är så kul under tiden man håller på och man känner sig nöjd när man färdigställt ett projekt. Du verkar ha många bra projekt och det är ju bra så länge man trivs bra med det man gör

  5. Jag gillar också projekt, gillar att styra upp och strukturera saker. Just nu har jag ett “projekt” som är min 45-årsfest, som tar mycket fokus, annars är det mest julbestyr på agendan just nu. Och en julfest på jobbet förstås. Och det där lilla projektet att vi ska flytta i april, he he!

  6. njae. alltså projekt så måste jag nog planera så det inte blir för många bollar i luften.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: