December är igång!

Första december och sista månaden på året. Känns som att det här året bara har svischat förbi, men det finns fortfarande en månad till art ta vara på.

Dagen har rullat på som vanligt. Jag har gjort modul 3 på författarkursen som jag går och det har blivit en riktigt kylig löptur. Kylan bet rätt bra i kinderna när det var -7 grader. Idag fick jag inte bara börja på min tekalender från Pukka, jag fick även hem ett riktigt fint paket. En bokbox från Seraf förlag! Tre böcker plus lite bokligheter och te med smak av kanel och apelsin. Nu har jag ännu mer att läsa framöver och ett gott (utgår att det kommer smaka gott med de smakerna) att dricka till!

Vad har ni för julkalender i år?

detkaosvikallarvardag

8 kommentarer på ”December är igång!

  1. Jag har faktiskt skrivit om våra kalendrar idag 🙂 Saknar lite en tekalender, men det blev aldrig att jag drack de olika teerna varje dag så det kändes eg bara onödigt.

  2. Så roligt att läsa om alla kalendrar ni har där ute. Köpte en med kaffe. Det blev riktigt vinterväder här, och var lite orolig då dottern körde hem igår kväll. Tur hon kom hem oskadd.

  3. Tekalendrar är mysigt, jag tänkte nästan köpa en i år men det blev till slut choklad & smink. Kul med bokpaket och ja, nu börjar det bli riktigt kallt utomhus

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: