Pulkaåkning och bokpaket

Nu har även vi fått snö, det är inte mycket men det är tillräckligt för att marken ska vara vit. Jag tycker det är kul med snö, men inte riktigt så kul att Melissa behöver komma och väcka mig vid 5.45 för att säga det har snöat. Som ni kan förstå så var hon väldigt exalterad!

I och med att det kommit snö så var det ju självklart att det blev pulkaåkning efter förskolan idag. Vi har ju en backe i trädgården så där gick det undan av idag. Bartolo var också lycklig ute i snön, det var full fart så snön yrde och han jagade snöbollar.

Idag hittade ett till bokpaket hem till mig som jag verkligen ser fram att läsa! Men det är många böcker som ligger i att läsa högen just nu. Läsandet har fått backa lite för skrivandet under november.

5 thoughts on “Pulkaåkning och bokpaket

Add yours

  1. Här blev det pulka för sonen också idag – det gäller att passa på när det är snö i Skåne 😀 Själv känner jag mig som en pensionär emellanåt när jag är ute, det är så halt nu och jag vill verkligen inte ramla.. Spänner mig som en gammal tant 😀

  2. härligt med nytt att läsa och vi har också äntligen fått snö, vi har ju ingen pulkabacke då vi inte ens har trädgård men det finns en på den närliggande skolan som vi ska gå till i eftermiddag. Dina små såg ut att tycka snön var riktigt mysig

  3. ja barn gillar ju mer snö än vuxna. jag tycker det är så kallt me det även om det kan va fint o vackert.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: