Annorlunda drinkval och soffmys

Fredag igen! Idag har vi haft en riktig isdimma så det har bitit ordentligt i kinderna. Dagen har rullat på i sin vardagliga lunk utan några speciella utsvävningar. Vi fick i alla fall oss ett gott skratt när vi funderade på vart Bamako hade tagit vägen tidigare på morgonen. Hon fick inte stirrade glas med vatten på bänken så hon fixade sig en fredagsdrink på egen hand😅

Ikväll blir det mys framför serie. Sista säsongen på Lost in Space har kommit på Netflix, så där är vi bänkade ikväll. Någon mer som sett den serien? Nu när det är så kyligt ut över så myser vi till det lite extra med en brasa!

11 thoughts on “Annorlunda drinkval och soffmys

Add yours

  1. Är man törstig så är man 😂 Ja det är verkligen kallt ute nu och här har det kommit snö nu. Har du sett klart på sista säsongen av Arrow än? Det har inte jag😀

  2. Lösningsinriktad, det gillas hihi. Vi har sett den serien och sa att vi måste kolla på sista säsongen också nu.

  3. Vet du vad jag mindes när jag såg bilden på er katt på toan. En gammal killes familjskatt gjorde något liknande och locket stängdes och katten gick inte hitta. Den lät men ingen hittade den på ett dygn typ tror jag. Så jag minns att hans mamma slet bort locket på alla toaletter för att undvika det traumat igen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: