Sockerbullar och hund på vift (igen)

Idag har det varit ganska så fullt ös, så det ska bli riktigt skönt att landa i soffan. Vi hade en jäst för söta degar som blivit över när vi bakade lussekatter förra veckan, så jag bestämde mig för att använda upp den. Efter lite funderande så bestämde jag mig för att göra sockerbullar med vaniljkräm i. Något som jag aldrig gjort innan men de blev väldigt goda! Gjorde dem lite mindre så det inte bli så mastigt.

Joakims föräldrar kom på besök idag så då fick dem vara försökspersoner. Vi serverade även varmrökt lax och hasselbackspotatis till lunch.

På promenaden med hundarna lyckades Bartolos koppel lossna från hans sele. Han hade dragit väldigt mycket från det att vi gått ut(han har blivit mycket bättre på att inte göra det men ibland får han sina ryck), så han for iväg. Så jag har varit runt i folksträdgårdar för att fånga in honom, otroligt pinsamt. Joakim och hans föräldrar hade barnen och försökte hitta rätt på honom också. En tjej som såg när det hände var snäll och tog på sig jackan för att hjälpa till. Till slut så hittade han ett par kaniner i en bur i en familj trädgård, och där lyckades jag få tag på honom. Vilken lättnad!

Så ikväll körde vi väldigt enkelt med hämtmat! Joakim tog med sig Melissa och jag hann både skriva dagens ordmål på mitt romans och redigera en del på manuset som ska till lektören på måndag. Fick även två nya manusidéer när jag gick med Bartolo i skogen på morgonen.

6 thoughts on “Sockerbullar och hund på vift (igen)

Add yours

  1. Otäckt att han slet sig, man blir ju orolig att något ska hända! Förstår att det var lite pinsamt att jaga i folks trädgårdar men skönt att allt gick bra!

  2. det är gott med sockerbullar, tur att ni fick tag i hunden, dock hade han eventuellt kommit svansande när det blivit mörkt och iskallt men det kan man ju inte alls vara säker på.jobbigt när djuren smiter

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: