Andra advent med pepparkaksbak

Det här med ett söndag ska vara en vilodag verkar inte riktigt gälla i vår familj. Efter frukost åkte Joakim och Melissa och handlade . Under tiden passade jag på att fixa tvätt, plocka i ordning lite här hemma, göra ett skrivjobb och göra bokföringen för november.

Vi körde lite favorit i repris och bakade lite även denna adventsdag. Joakim och Melissa köpte med sig en pepparkaksdeg hem, vi hade bestämt att inte göra någon egen deg i år. Dock kändes inte den här degen inte riktigt lika bra som den jag brukar göra så det får nog bli egen nästa år, men i mindre mängd då vi inte hinner äta upp pepparkakorna annars. På eftermiddagen blev det i alla fall pepparkaksbak, och Joakim bestämde sig för att göra en traktor med släp i stället för ett pepparkakshus i år. Man kan ju undra vem han fick den idén ifrån? Han och Melissa satt och spelade Farming Simulator häromdagen och Melissa vill alltid se en traktor när vi är ute och går.

Nu har jag duschat och ska snart ge mig i kast med den sista biten av redigeringen av manuset som ska till lektören imorgon. Sen blir det att koppla av och njuta av kvällen innan en ny vecka kikar igång med alla dess planer!

Hoppas ni får en skön söndagskväll!

6 thoughts on “Andra advent med pepparkaksbak

Add yours

  1. Mysigt med pepparkaksbak. Kreativt att knåpa i hop en traktor i stället för ett hus i år. Kul att variera sug lite 😀

  2. söndagar är det mycket att fixa här med och ni verkar ha fått mycket gjort, härligt att baka pepparkakor det är roligt att göra med barnen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: