Manuset är ivägskickat och inslagning av julklappar har börjat

Idag gick jag upp extra tidigt för att hinna göra de absolut sista justeringarna i manuset innan jag skickade det till lektören. Ett stort tack till Amanda som varit så snäll och testläst manuset, och gett så fin och hjärtvärmande respons❤ Nu är det inskickat och jag får förmodligen lektörens utlåtande någonting efter jul/nyår. Men det är skönt att lägga det projektet lite åt sidan nu och fokusera på råmanuset jag skriver just nu och författarkursen.

Som jag nämt tidigare så brukar måndagar ofta innebära en form av extra energikick för min del. Så jag har betat av tvätt, artikelskrivning och dagens ordmål på det pågående manuset. De första julklapparna är inslagna och vi har tänkt ut i princip resterande så nu ska de bara införskaffas också! I år har vi bestämt att vi ska ge förbrukningsvaror när vi delar paket med min familj, förutom till barnen, då alla kan köpa det de vill ha/behöver till vardags men vi tycker det är kul att ge och få någonting vid jul. Så nu har vi planerat och pysslat ihop julklappar som passar respektive par i familjen!

Hur ligger ni till med årets julklappar? Har ni också några speciella teman eller liknande?

6 thoughts on “Manuset är ivägskickat och inslagning av julklappar har börjat

Add yours

  1. Å vad skönt med en kickstart på måndagar! Jag har nog också ganska mycket energi på måndagar för att liksom komma i fas direkt när veckan börjar.
    Har beställt många julklappar och väntar nu på leverans och håller tummarna att allt blir bra. Vi i vår lilla familj köper till varandra, men annars har vi slutat att ge vuxna emellan. Vi kör julklappslekar på båda sidorna och då har vi inget tema. Inte än iaf 🙂
    Grattis till ivägskickat manus!

  2. bra när man får mycket avklarat på måndagar, här har julklapparna inte kommit ännu så jag har inte börjat med inslagningen ännu, vi brukar köra julklappsleken kvällen innan julafton så de julklapparna har mera tema, i år är det upplevelse som är temat så vi får se vad alla som ska vara med har inskaffat när packeten är öppnade

  3. Skönt att du fått iväg manuset och så spännande att se vad läktaren har för respons. Jag har lite julklappsångest ska jag erkänna då det är så svårt att komma igång med inköpen. Tur det är tid kvar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: