2,5 års kontroll och fin respons!

Sista veckan i november och vi har ett par riktigt kyliga dagar att vänta oss framöver. Vi hoppas på att få lite snö här också, känns om att alla fått det utan vi just nu. Hursomhelst inledde vi denna vecka med besök på bvc med Melissa för 2,5 års kontroll. Det skulle ritas, hoppas, sparka boll, plockas med leksaker och berätta vad det var, och självklart det gamla hederliga väga och mäta. Det gick väldigt bra och Melissa var inte ett dugg sugen på att gå när vi var klara. Klart att man inte vill lämna när det finns massor av roliga leksaker.

Fin respons från testläsare

I början av denna vecka är det tanken att jag ska få in responsen från testläsarna på mitt fantasymanus och planen är att jag ska skicka in det till en lektör i slutet av veckan. Vi får se om den tidsplanen håller, det beror på responsen och hur mycket tid som krävs för att fixa utifrån deras kommentarer. Men jag har redan fått väldigt fin respons som verkligen stärker en nu när självförtroendet har dalat lite.

Nu tänker jag njuta av den boosten som den kommentaren gav och jobba på med utkastet jag jobbar på, så fort barnen har lagt sig för natten!

Har ni några speciella mål inför veckan?

7 thoughts on “2,5 års kontroll och fin respons!

Add yours

  1. Karim han vägrade jämt på deras kontroller och bara det att dom ville att han skulle upprepa det dom sa eller att han skulle säga vad som va på bilderna dom visade och han vägrade så skickade dom oss till en talpedagog och hon tittade bara på oss och sa han kan ju prata 😊

  2. Ohh så fint omdöme och förstår att det också är ivrigt att få det också. Det brukade gå bra för Bellis med på kontrollerna, hon krånglade bara en gång då hon skulle göra syntest med lappen, det fick vi göra om några ggr

  3. Härlig feedback och vilken bra start på veckan. Min vecka saknar planer helt, eller jag ska försöka orka ända till helgen för att få lite ledigt. Ha en underbar vecka fina du ❤

  4. Men gud vad roligt att få den responsen, klart självförtroendet boostas av det 🥰 hihi klart hon inte vill gå ifrån alla leksakerna 😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: