Utmaning – Mina favoriter

Här kommer veckans utmaning. Den här veckan kör vi lite favoriter och det vore kul om du hakade på.

Min favoritstund på dagen

Svårt val, vi brukar alltid ha en eftermiddagsfika då vi sitter tillsammans hela familjen och tar det lite lugnt tillsammans och pratar vilket är väldigt mysigt. Sen är det egentiden som blir när barnen somnat då man kan koppla av efter dagen och återhämta sig, det kanske inte riktigt är favoritstunden under snarare en väldigt uppskattat stund! Så favoritstunden är när hela familjen är samlad utan att det är bråk.

Min favoritdag i veckan

Även om jag faktiskt har en viss kärlek till måndagar för då är energin ofta påfylld från helgen måste jag säga fredagar. Fredagskänslan är ju ändå fantastisk och man kan koppla av efter veckan.

Min favoritsmak på glass

Jag är en riktigt glasstjej, och även om choklad alltid går hem så är nog hallon/laktris en riktig favorit.

Min favorithögtid

Jag får nog säga julen på den, det är då som verkligen hela familjen samlas. Det är känns inte riktigt lika viktigt att träffas vid till exempel påsk eller midsommar som det är vid jul. Däremot kan jag klara med utan julstressen och pressen!

Mina favoritpresenter

Något som alltid går hem hos mig är böcker och te. Men något som är personligt och har en eftertanke är alltid roligast att både ge och få.

Min favoritplats

Den här är en svår en, det finns så mycket att välja mellan. Men min favoritplats är ett ställe där jag känner ett lugn och en harmoni i mig själv. Jag har många favoritplatser – altanen i trädgården, skogen, Joakims famn, vid sidan av mina barn när jag ser dem växa och utvecklas, ja listan går att göra hur lång som helst och den fylls på hela tiden med både fysiska och mer abstrakta platser.

Om du lägger upp ett eget inlägg på din blogg får du gärna länka till mig.

10 thoughts on “Utmaning – Mina favoriter

Add yours

  1. Även om jag jobbar varannan fredag kväll är det nog min favorit .. Älskar glass, och gillar rena smaker med hög kvalitet. Har svårt för “godisglass” typ Ben & Jerry

  2. Kul att läsa din utmaning.
    Min favorithögtid är definitivt julen. Favoritdag är fredageftermiddag för då ligger hela helgen framför mig.
    Favoritplats är vi havet, mår som bäst vid havet.
    Presenterna är jag helt med på, böcker och te är perfekt!

  3. Min favoritdag är också fredagar. Då har man hela helgen framför sig. Jag gillar också att få böcker i present och även om jag har massor får man aldrig för många. Tidigare var julen min favorithögtid också, men just denna julen känns det inte som det. Det kan nog ändras däremot. Kul lista <3

  4. Intressant! Favoritplats hemma är min massagefåtlöj och badkaret. Favoritdagen är måndagar, det är MIN dag då jag gör vad jag vill. Favoritsmak är laaakrits! Högtider gillar jag inte särskilt mycket alls… presenter är bäst som upplevelser, att man gör något tillsammans.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: