God jul från oss

Hoppas att nu har haft en fin jul! Vi har spenderat hela dagen hos Joakims föräldrar. Det hade kommit mer snö under natten så vi tog ut på en snöpromenad på förmiddagen, och Melissa fick åka snowracer för första gången. Vi får nog införskaffa oss en egen framöver för det var väldigt populärt! Det hade varit jätteskönt ute om det inte blåst så fruktansvärt, men det var desto skönare att komma in igen då. Dagen har mest handlat om att umgås och äta gott, vilket tillhör julen. Det har varit lite småbråk och gnäll men det kommer man inte undan när man har småbarn.

Vi har sett på Kalle Anka, julklappar har öppnats, vi är mätta och belåtna och för det mesta har det varit glada miner!

Hur har er jul varit?

8 thoughts on “God jul från oss

Add yours

  1. Låter som ni haft en mysig och bra jul, snön var ett stort plus i kanten här.. vi firade jul hemma i lugn och ro då alla var lite snoriga fortfarande.. men trevligt ändå..nu känner jag mig laddad inför 2022

  2. Låter som en härlig julafton! Jag är så glad att vi har en vit jul. Det är kallt och krispigt och alldeles alldeles vitt. Älskar’t!

  3. Snowracer har jag åkt några ggr det är coolt, samt vi har nö här och det är så tacksamt för det känns onekligen som mer jul då. Samt god fortsättning till er, hoppas att ni har fortsatt bra juldagar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: