Hemma efter julfirande

Vi har äntligen landat i soffan hemma efter två dagar med julfirande. Julafton spenderades hemma hos Joakims familj med god mat och trevligt sällskap. Gårdagen var fullspäckad och vi började dagen tidigt med att åka från Barnarp till min bror och hans sambos nya lägenhet i Strandängen i Jönköping för frukost med hela familjen. De har utsikt över Vättern så det blev julfrukost med soluppgång. Så fint! Och jag fick äntligen se deras lägenhet, jag var den enda som inte varit där innan. Efter en mysig frukost begav vi oss vidare hem till mina föräldrar där vi fortsatte julfirandet.
Tomten (min bror Erik) dök upp på förmiddagen och delade ut några julklappar – barnen tyckte det var riktigt spännande och roligt med tomten. Det var första julen som tomten var med så det var riktigt skönt att det inte var några rädda miner!

Vi hade ansvarade för förrätten så vi körde sotad lax, mangosås, hemgjorda potatischips och grönkålschips. Det följdes av en riktigt smarrig lasagne och till efterrätt blev det pannacotta med tomteskum.
Efter lunch och en promenad med hunden körde vi julklappsutdelning i form av Diamantenspelet. Vi vuxna hade kommit överens om att bara ge varandra förbrukningsvaror – ett roligt koncept som går att tolka på flera sätt.

Det har varit ett par riktigt roliga och mysiga julfiranden de två senaste dagarna. Nu är allt uppackat, fixat här hemma och vi är helt slut.

8 thoughts on “Hemma efter julfirande

Add yours

  1. Låter som riktigt bra dagar med familjen. Smart att ge bort förbrukningsvaror och det kan man verkligen tolka lite som man vill.

  2. Låter jättemysigt alltihop men även frukosten med familjen. 😍 tycker om när man lyxar till det tsm med familj ❤

  3. Förstår att ni är helt slut nu men skönt att vara hemma och förrätten lät ju väldigt god tyckte jag och lasagne är så gott😍

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: