Utmaning – mitt 2021

Med ett nytt år i sikte så får veckans utmaning bli frågor kring det gångna året. Tidigare veckor har vi gått igenom garderob, bokhylla, kylskåp, hemmet, vanor och rutiner, musik, projekt, favoriter, vinter och jul.

Hur skulle du beskriva ditt 2021 med en mening?

Ett omvälvande år med mycket nytt på många plan – spännande, mycket skratt, frustration och kärlek.

Topp tre händelser under 2021

Första plats är ju helt klart att Wilhelm föddes – han var riktigt efterlängtad när han kom i slutet av februari och vår familj blev äntligen komplett. Så mycket skratt, kärlek och gråa hårstrån som han gett oss och det är en omställning att gå från ett barn till två.
Andra plats får det andra tillskottet som blev i familjen under året – vi adopterade vår hund Bartolo
Tredje plats är de två förlagskontrakt som jag skrivit på under hösten.

Har du fått några speciella lärdomar under året?

Inga direkta lärdomar på det sättet, mer påminnelser om återhämtning och avkoppling – vilket tyvärr har nedprioriterats en del.
Sen har vi självklart lärt oss en hel del om att ha företag då både jag och Joakim startat enskilda firmor under året.

Har du haft några mål under året och hur har det gått med dem i så fall?

Jag har haft ett par mål. Mina mål att färdigställa några texter lyckades jag med. Mitt hälsomål är inte i hamn än men det arbetas på sakta men säkert, och det målet kommer få hänga med till nästa år.

Vad tar du med dig från året som gått och vad vill du lämna kvar?

Jag tar med mig alla roliga och mysiga familjestunder vi har haft under året. Tar med bekräftelsen på att jag faktiskt kan skriva och modet att våga lämna bekvämlighetszonen för att satsa på drömmen.
Jag vill lämna kvar det förbaskade viruset som ställer till det. Men jag vill även lämna kvar självtvivlet som bara trycker ner en.

Ge dig en klapp på axeln och bjud på något tillfälle där du kände dig riktigt stolt över dig själv!

Jag har faktiskt varit (och är det fortfarande) riktigt stolt över mig själv vid flera tillfällen under året. Jag fick en riktig revansch förlossning med Wilhelm, vi klarat av potträning med Melissa, jag har vågat starta en ett eget företag och ge mig ut i den världen.
Jag fick mig även en rejäl klapp på axeln och ett lyft i självförtroendet kring min författardröm när jag fick första kontrakterbjudandet och när det kom in ett erbjudande för min novell så fick jag mig en klapp till. Jag är stolt över all tid och arbete jag lagt ner på mina texter – och så otroligt nöjd med det resultatet som blivit.

Om du vill svara på frågorna på din egen blogg så får du hemskt gärna länka till mig. Nästa vecka blir det att blicka framåt i det nya året.

7 thoughts on “Utmaning – mitt 2021

Add yours

  1. Men wow vilket år du har haft!
    Vet inte om jag hoppar på denna utmaningen för jag känner inte alls så varmt för 2021 faktiskt.

  2. Vilket år och vilken energi allt detta måste skapa. Det är inga små saker som gjort ditt år fantastiskt måste jag säga och både förlagskontrakt och ett barn är fantastiskt. Hoppas att ditt 2022 blir minst lika bra eller ännu bättre. Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: