Svar från redaktören

Årets näst sista dag, vi kommer avsluta det här året med sjukstuga här hemma. Både Melissa och Wilhelm är förkylda, och Joakim är hes och hostig till och från. Så det har minst sagt varit lugna mellandagar här i huset och nyårsafton kommer också bli lugn, vi hade inga direkta planer ändå förutom att äta gott och umgås här hemma.

Första redigeringsomgången är påbörjad!

I tisdags fick jag mig en “liten” julklapp från redaktören. Jag fick kommentarerna på mitt manus! Det var lite med skräckblandad förtjusning som jag öppnade det mejlet kan jag säga. Fick riktigt fina lovord, vilket självklart värmer och redigeringen är finlir. Men det här finliret kommer ta tid känner jag, och det ska det få göra också! Kommer inte stressa med det här, även om kan självklart vill ja det klart. Men nu har jag kommit till kapitel 4 och jag ser redan många förbättringar. Så roligt att se det växa sig ännu bättre.

Hoppas att ni får en fin avslutning på det här året!

9 thoughts on “Svar från redaktören

Add yours

  1. nej va tråkigt med sjukstuga. aldrig roligt när det är traditioner o dyligt men hoppas ni kryar er på snabbt 🙂

  2. Så spännande med svar från redaktören. Låt det ta tid att redigera och försök njuta av det också. Är så kul att följa din skrivresa.

  3. Först och främst krya på er, men ack så härligt att du fick mailet och förstår det var lite pirrigt att öppna., men av det man ser verkar det ju vara hur bra lovord som helst =D

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: