Gott nytt år!

Hoppas verkligen att ni har en bra nyårsafton! Här hemma har det varit lugnt hela dagen. Vi förberedde kvällens mat på förmiddagen och jag har sysslat med företagets bokföring – skönt att ha den fixad innan årets slut. Annars har vi mest fixat småsaker som är skönt att ha få gjort, bäddat rent i sängar, fixat tvätt. Kanske inte sådant som de flesta tänker på att göra en nyårsafton men det är skönt att ha det avklarat inför det nya året på något sätt.

Vi har inte bara fixat och donat under dagen, utan har också lyxat till det. Till kvällen blev det potatisgratäng och ryggbiff, och cheesecake till efterrätt. Nu har vi landat i soffan, hittat en film och tagit fram de fina skålarna vi fick i julklapp med godis. Så nu får vi se om vi lyckas hålla oss vakna till tolvslaget!

Gott nytt år!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: