Inget skitår tack!

Hade ni en bra nyårsafton igår och fått en bra start på det nya? Vi var bara hemma och tog det lugnt igår, åt gott och tittade på film fram till tolvslaget. Tyvärr började folk i området skjuta raket tidigt så det smällde då och då redan från klockan åtta på kvällen, vilket resulterade i en väldigt stressad hund här hemma. Vi brukar alltid hitta något ord som symboliserar året – förra året var det förändring. Det återstår att se vad det ska bli för detta år, och jag hoppas verkligen inte att den starten på det nya året kommer symbolisera vårt år. Efter tolvslaget var vi riktigt trötta och bestämde oss för att och lägga oss direkt. Jag gick förbi sovrummet, rynkade på näsan och undrade vad det är som luktar så illa. Tände lampan inne i sovrummet, och på sängen hade vår skrämda hund lämnat en brun korvhög. Vi kunde inte göra annat än att skratta och hoppas att vi inte skulle få ett skitår. Högen avlägsnades, överkastet hamnade i tvättmaskinen och sovrummet fick sig en rejäl parfympuff!

Även den här dagen har löpt på i sin lugna gemak. Det har varit fix här hemma, promenader och en del redigering för min sida. Nu ska vi bänka oss i soffan och kolla på Agnetas nyårskarameller.

Hoppas ni haft en bra start på året!

7 thoughts on “Inget skitår tack!

Add yours

  1. Stackars liten, Måste ha varit så stressad. Hade en hund som var galet rädd för smällarna, men vår katt verkar rätt oberörd.

  2. Stackare! Ja vi får hoppas att det inte är det som ska symbolisera ert År, det vore tråkigt. Hoppas vovven inte är allt för rädd… Gott nytt år 🥳❤

  3. inte kul med smällare för hundar,han blev säkert stressad. .ja, förändring är nog en bra sammanfattning för ditt 2021..
    Samma för mitt men det ser ut som 2022 går i samma spår, mycket nytt som väntar, men vi har haft tid att förbereda oss som tur är..

  4. Ja nu hoppas vi att det ska bli ett bra 2022 och ojdå, ja hundarna mår ju verkligen dåligt över deta och stackarn som kanske inte upplevt det där innan då. Samt inte lätt när man blir rädd kan olyckor hända. Ha nu ett bra startår på 2022

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: