Urblåst och chokladbollar

Jag vet inte riktigt hur vädret har sett ut där ni bor men hos oss har det blåst ordentligt de senaste dagarna. Blåst så där mycket att man känner sig riktigt urblåst när man varit ute, och det märks att vinden varit framme lite här och var. Bland annat har en byggställning blåst omkull vid ett hus som ska byggas. Det har inte direkt var superlockande att ta sig ut i blåsten och vid ett sådant här tillfälle är det väldigt bra att ha hund så att man faktiskt kommer ut på lite längre promenader.

Melissa och jag bestämde redan vid frukost idag att vi skulle baka chokladbollar efter förskolan. Tycker det är så roligt när hon vill vara med och göra sådana saker, hon kan ha lite svårt att koncentrera sig på en sak och kommer ofta på något hon hellre vill göra eller försvinner in i sin egna fantasivärld (undra vem hon fått det ifrån), men idag var det full fokus på bakningen. Räknade och hällde i alla ingredienser och kunde hålla sig ifrån att tjuvsmaka under hela tiden vi rullade! Vilket är en stor grej för denna tjej som verkligen gillar att testa gränser. Chokladbollar blev riktigt goda och hon har redan bestämt att mormor och morfar ska få varsin när de kommer på besök på söndag.

Hoppas ni har haft en bra fredag!

3 thoughts on “Urblåst och chokladbollar

Add yours

  1. Ohhh chokladbollar, det blev jag sugen på nu.

    Här har det blåst ordentligt, grejor har trillat och saker har blåst iväg. Konstigt nog så har soptunnorna inte flyttat sig eller trillat, det brukar vara det första som händer när det blåser.

    Fredagen har varit bra, nu avslutas den med ett glas vin och soffhäng.
    Ha en fin fredagskväll

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: