Söndag med besök

Fy vilken träningsvärk vi har i våra kroppar idag! Gårdagens träningspass gjorde verkligen sitt. Men vi lyckades ta oss ur sängen i morse och dagen har löpt på med en rasande fart. Efter frukost åkte Joakim och handlade medan jag var hemma och fixade med barnen. Strax efter att Joakim kom hem och vi packat upp allting kom mina föräldrar. Vi har ätit lasagne, fikat på knäckebröd och chokladbollar, varit ute och gått en långsväng, och bara lekt med barnen, umgåtts och pratat.

Jag har låtit redigeringen nästintill vila helt under helgen, jag har bara gjort en sida. Hjärnan behövde koppla av lite kände jag och då var det perfekt med utflykt igår och besök idag, så att jag inte ska frestas för mycket att sätta mig med den. Jag får påminna mig lite att jag inte ska stressa igenom det, även om jag självklart vill få det färdigt. Men deg är bättre det tar den tid det tar och att det blir bra. Planeringen för nästa vecka är klar och nu går snart ögonen i kors efter dagen, så nu blir det inte några fler knop här hemma.

Hoppas att ni haft en bra helg!

3 thoughts on “Söndag med besök

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: