Går på moln just nu

Ja, precis så har det känts idag. Trots att det har varit lite bråk och missöden här hemma – bland annat ett par brända muffins så har jag haft en fantastisk känsla i kroppen idag. Jag hade nämligen ett zoommöte med lektören som läst mitt fantasymanus idag!
Hon och jag satt och pratade manus i över en och en halv timme, och jag mår så bra i själen av att få sitta och prata om sådant märker jag. Och ju mer jag pratade om mitt eget verk desto säkrare och mer peppad blev jag på det. Sen att även hon verkligen tror på det gör en hel del också, hon har till och med tipsat ett förlag om mig! Och hon läste mitt manus en extra gång bara för nöjes skull, ja ni förstår nog varför jag går på moln just nu. Jag har några saker att göra med det som kräver ett par redigeringsrundor men idag har vi löst de knutarna jag kände att jag hade. Så jag känner mig redo att hugga in i det.
Och inte nog med det så pratade vi uppföljare, och nu har jag börjat med en synopsis för den. Kanske är lite kaxigt att börja med den redan innan första ens blivit inskickad och antagen av ett förlag (om den ens blir antagen), men jag rider just nu på den här vågen och låter tankarna på uppföljaren gro.

Men jag har lovat mig själv att inte röra redigeringen på det här manuset förens jag är klar med redigeringen med det jag håller på med nu, även om det kliar något fruktansvärt i fingrarna att sätta igång med det. Men när det kommer till redigering så får det bli ett manus i taget!

7 thoughts on “Går på moln just nu

Add yours

  1. Men gud så kul för dig! Förstår att det känns som att du går på moln just nu. Försök komma ihåg denna känslan då dagarna inte känns lika pepp.

  2. Så roligt att det går bra för dig. Det ska verkligen bli spännande att läsa dina verk när de kommer ut. Då ska jag stolt säga – Hon är min bloggvän

  3. Alltså wow! Så häftigt, klart du går på moln, det ska du göra, vara stolt 🌹 spännande saker som händer 😊

  4. Njut av det och var stolt. Du har verkligen lyckats bra och kör bara på säger jag. Du verkar ha en gåva så var inte rädd för att använda den. Ska bli oerhört intressant att fortsätta följa din skrivresa.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: