En helg i Jönköping och synopsis klar

Först och främst, tack för all härlig pepp som jag fick på förra inlägget som jag skrev efter mitt möte med lektören! Ni är underbara!

Nu i helgen har vi varit nere och hälsat på hos mina föräldrar. Efter att vi varit sjuka så kände vi att vi behövde komma iväg lite så då åkte vi ner och sov en natt hos dem. Vi har umgåtts, varit ute på promenader och bara varit. Igår passade jag och Joakim även på att gå en sväng på A6 i Jönköping för att kika på lite födelsedagspresenter till barnen och mina föräldrar fick ha lite ensamtid med barnen. Skönt för oss alla tror jag! Vi hittade några av de sakerna vi var ute efter och jag fick även med mig två nya par skor, och det är ganska stort för jag är usel på att handla skor. Men de jag har haft under vintern har gått sönder och det var helt enkelt dags för nya.

Synopsis klar

Det var även väldigt inspirerande att byta miljö efter att ha varit hemma så länge. Så när vi var hos mina föräldrar blev synopsisen till uppföljaren klar. Den första boken är som sagt inte ens skickad till förlag men lektören var väldigt intresserad av läsa vad uppföljaren kommer handla om och kunna komma med lite input och tankar redan nu så att jag inte missar något eftersom tvåan ofta är svårare att få till en den första boken. Så jag filade ihop en översikt med det som kommer hända i den och skickade den till henne idag, vilket fick en väldigt fin respons! Så nu har jag en fungerande plan för uppföljaren och börjar se ljuset i tunneln för redigeringen på det pågående projektet så jag avslutar den här veckan med ny energi och ett högt självförtroende!

Hoppas att ni haft en bra helg!

8 thoughts on “En helg i Jönköping och synopsis klar

Add yours

  1. Så himla härligt för dig, låter som att du är på G. Lycka till 🌹 roligt att komma hemifrån när man varit sjuk och instängd :/ hade mer än gärna kommit hemifrån några dagar faktiskt 🙂🙂

  2. Det är så roligt att läsa om ditt författarskap. Det var en dröm då jag var liten, men vågade aldrig. Vet att jag skrev bra då, men tappade så mycket på vägen, och självförtroendet var i botten.

  3. Byta miljöer är viktigare än vad man tror faktiskt för alltid får man nya intryck, möten och tankar att bolla med och ta till sig. Sedan är väl jag fel person att yttra mig då jag kanske är lite väl mkt för att göra saker och inte fixar att ligga på soffan dag ut och dag in

  4. välkommen till min stad. känns konstigt o läsa om jönköping. men kul 🙂 härligt o hitta lite presenter och kul o gå på a6

  5. Mysigt att få lite egentid tillsammans med mannen och skor tycker jag med är svårt att handla till mig själv. Men det var fina skor. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: