Utmaning – Mina filmer och serier

Här kommer veckans utmaning som nu handlar om smak kring serier och filmer.

Föredrar du att se på filmer eller serier?

Jag är nog mer utav en serietittare även om jag gärna ser på filmer också. Däremot får en serie inte bli för lång så den blir tjatig.

Vad för genre ser du helst?

Jag har rätt blandad smak och mycket beror på humöret. Dystopier och fantasy är storfavoriterna, men jag ser gärna action, thriller, skräck, romantik och ibland passar en lättsam komedi bäst. Ser även gärna dokumentärer så länge ämnet är intresserat.

Finns det någon film/serie som du gärna ser om?

Hunger games är min go to film, jag kan se den hur många gånger som helst utan att tröttna. Serier ser jag mest om när det kommer en ny säsong, men det finns ett flertal som jag förmodligen kommer se om framöver.

Finns det någon typ av film/serie som du undviker?

Jag har svårt för komedier med överdriven humor, det fungerar ibland men för mesta tappar jag intresset. Jag har även svårt för drama där handligen blir sävlig, för mig måste det hända saker.

Brukar du kunna sluta se en film om du inte gillar den?

Vi har infört en 15 minuters regel hemma, har vi inte fastnat för filmen inom 15 minuter så slutar vi titta, för det har ofta blivit att vi fortsatt titta av ren princip även om ingen av oss riktigt gillade den.

Vad för serier ser du på just nu?

Här hemma är det snowpiercer och in from the cold som vi kikar på just nu. Men vi väntar även med spänning på nya säsonger av andra serier.

2 thoughts on “Utmaning – Mina filmer och serier

Add yours

  1. Ja det kan lätt bli långtråkigt om det inte händer något. Roligt med dina utmaningar, har fortfarande inte hunnit hoppa på dom 🙄🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: