Kalasdags för barnen

Idag var det kalas för Wilhelm som fyllde 1 år förra helgen och Melissa som blir 3 år nästa vecka. Vi hade förberett lasagne igår så att det bara var att lägga ihop och köra in i ugnen när gästerna kom. Vi började med en liten fika då alla åkt en bit för att komma hit, sen var det full rulle på barnen som hittade varandra direkt vilket är så roligt! Melissa fick en ny stol av oss som fick invigas idag. Efter lunchen blev det en härlig promenad i solskenet, och när vi kom hem blev det paketöppning. Barnen fick så mycket fint! Och när alla paket var öppnade och barnen fått leka en stund med nya leksaker var det dags för tårta. Här hemma är marängtårta en storfavorit så det fick det bli även idag med bär och banan.

Ett riktigt lyckat kalas med mycket prat, skratt och stoj och stim. Så roligt att få träffa alla och få umgås. Barnen var riktigt nöjda. Melissa fick babblarna och deras hus av Joakims bror och hon har knappt släppt dem ur sikte sen dess, och i skrivande stund gör jag hur hon fortfarande leker med dem inne i sovrummet trots att hon egentligen borde sova.

Nu slappnar vi av i soffan, trötta men med ett stort leende på läpparna efter dagen.

4 thoughts on “Kalasdags för barnen

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: