Leksakskök – roligt och pedagogiskt

Inlägget är i betalt annonssamarbete med Leksakscity.se

Ibland kan det vara svårt att veta vad man ska köpa för leksaker till sina egna barn eller andras, och när jag ska leta efter leksaker vill jag gärna ha ett stort utbud att välja på. Leksakscity har leksaker för barn mellan 0-12 år, deras gedigna sortiment täcker både inomhus- och utomhuslek och det finns alltid något som passar. När jag själv väljer vad jag ska köpa för leksaker försöker jag välja leksaker som jag tror de kommer tycka är roligt under en längre tid, och om leksaken dessutom kan hjälpa dem att utvecklas och lära sig nya färdigheter är jag ofta såld! Och om jag ska välja en leksak i vårt hem som har använts mest och som kommer användas flitigt under de kommande åren också så är det helt klart vår leksakskök.

Leksakskök Trendy – perfekta leksaken med många möjligheter

Ett leksakskök ger utrymme för mycket lek – både på egen hand och tillsammans med andra. I vårt leksakskök här hemma har det bjudits på många mysiga och lärofyllda lekstunder. För barnet är ett leksaksköket även ett roligt och pedagogiskt sätt att träna motorik och ord kring matlagning, utveckla sin fantasi och matnyttiga kunskaper inför senare i livet. Leksaksköket Trendy är ett modernt och välutrustat leksakskök med fina gulddetaljer. Köket är gjort i trä för att klara av många lekstunder och hålla länge, dessutom blir det en väldigt snygg inredningsdetalj i barnrummet. För den som vill ha ett lite mer stilrent kök så finns leksaksköket Wilma. För båda köken ingår en del köksredskap, men sedan finns det ett stort utbud av tillbehör som går att köpa till. Det är detta som jag tycker är extra roligt med leksakskök, det finns så många möjligheter och går att variera. Leksaksmat, köksutrustning och för den lille bagaren finns det även ett bakset med 16 delar. Allt för att skapa en rolig lekstund!

Är ni på jakt efter leksaker till barn, eller till en lekfull vuxen, så tycker jag att ni ska besöka leksakscity och deras stora utbud av leksaker. Med rabattkoden lekc37-a får ni 10 % rabatt på ert köp. Rabatten gäller till 31 december 2022, rabatten kan inte kombineras med andra rabattkoder och gäller inte på kampanjpriser.

Har ni någon typ av leksak som används eller har använts flitigt av era barn?

2 thoughts on “Leksakskök – roligt och pedagogiskt

Add yours

  1. Vad bra att få tips och ja det är jättesvårt att köpa till andras barn, man vet inte vad de har och man vet inte exakt vad de har för favoriter, dessutom kan ju det ändras från vecka till vecka

  2. Dom köken var ju superfina. De flesta barnen tycker sådant är så roligt och helt klart uppskattade leksaker.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: