En söndag med lugn och energi

Den här söndagen har gått i lugnets tecken. Jag tog mig upp innan resterande familj för att kunna sitta och redigera lite, eller inte helt själv för jag fick lite skrivbordssällskap av Wilhelm. Efter frukost ville Melissa testa fiskespelet som hon fick igår, och efter ett litet tag så fick hon in rätta knycken. Det kommer nog spelas en hel del framöver, och de närmaste dagarna kommer hon upptäcka mer och mer av leksakerna hon fått, om det är fint väder imorgon så testar vi gatukritorna!

Melissa och Joakim åkte och handla som vanligt på söndagar, och jag tog itu med andra småsaker som blivit liggande medan Wilhelm sov. Efter lunch blev det promenad till återvinningsstationen, och Melissa skulle ha en egen påse att tömma och ingen av oss andra fick plocka ur den påsen. Riktigt bestämd liten dam det där.

Efter promenaden lämnade vi Bartolo hemma och drog oss vidare till förskolan och gungade och åkte rutschkana. Annars har eftermiddagen gått åt till att ta det lugnt, Joakim har klippt sig och Melissa var så slut efter helgen så hon somnade framför Bamse. Det har varit en riktigt bra helg som har gett mycket energi och jag känner mig redo för nästa vecka!

Hur har er helg varit?

6 thoughts on “En söndag med lugn och energi

Add yours

  1. Skönt med dagar som är lugna. Då hinner man ladda upp sig lite med. Idag var vi i Helsingborg och firade “jul” med sambons zon. Åtgod hamburgare och tog en fika. En skön söndag.
    Kram Kajsa

  2. De där fiskespelen brukar vara uppskattade. Mitt ena barnbarn bara älskar sitt. Det är ju ändå roligt för alla åldrar 🙂 inte ens jag tycker det är så enkelt.

  3. Fiskespelet är himla kul faktiskt. Det hade vi ofta första åren jag jobbade på fsk. Samt att mina killar hade det. Vem vet det finns säkert sparat någonstans i en spellåda.

  4. Gatukritor det är alltid uppskattat ett helt hav av miljö att rita på, samt fiskespelet har vi också, men numera använder hon det ej, men som mindre var det en stor favvis!

  5. Fiskespel är så kul. När man får till rätta tekniken så kan det bli många fiskar. Kul när barnen vill hjälpa till och så klart ha egen påse.

  6. Vilken mysig söndag! Haha hon kommer bli en bestämd tjej som vet vad hon vill. Låter även som det har varit en bra helg 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: