Ett par smockade dagar

De två senaste dagarna har gått i ett här hemma. Vardagslivet invävt med förberedelser inför helgens kalas. I torsdags var det bakning på schemat, och det blev citronmuffins, grötmuffins till barnen och en omgång fröknäcke.

När Joakim kom hem drog vi av städningen i huset, så skönt att få det gjort! Det är ju synd att det inte håller i så ordningplockat när man har småbarn. Idag har det fortsatt med badning, förberedelse av maten imorgon och tårtbakning.

Vädret har varit underbart de senaste två dagarna och jag har försökt njuta så mycket som möjligt! Men den som har tagit priset när det kommer till att njuta vad Sixten som jag fann liggandes på altanen igår.

Blev riktigt sugen på att anama hans livsfilosofi och bara släppa allt och lägga mig där också och njuta.

Men nu är alla förberedelser inför kalaset imorgon fixade, och vi ska bänka oss i soffan och koppla av.

Hur har ni haft det idag?

8 thoughts on “Ett par smockade dagar

Add yours

  1. Mycket att tänka på inför ett kalas, samtidigt så roligt. Ja vi borde ta efter våra katter lite mer än vad vi gör. Härlig inställning till livet tycker jag.

  2. Att inta samma ställning och säkert stämning som katten skulle vara skönt. Tyvärr så snurrar min skalle för fort just nu med alla tanakr och funderingar

  3. Hoppas att det blir ett lyckat kalas! Ofta fixar och förbereder vi så mycket INFÖR tillställningar att det nästan går för snabbt innan det sedan är över. Vi måste lära oss av katterna och hundarna och njuta mer 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: