Vårkänslor och en annorlunda händelse vid middagsbordet

Jag tror inte att jag är den enda som njuter av den ljuvliga solen just nu! Det börjar kännas som vår i luften och idag på en av promenaderna syntes det till och med blommor i ett dike, nu får vi bara hoppas att våren får komma utan några bakslag.

Vissa saker räknar man inte med att man ska få uppleva

Precis en sådan grej hände idag när vi åt lunch här hemma. Jag matar ofta Wilhelm samtidigt som jag och Melissa äter så att vi alla äter samtidigt. Helt plötsligt säger Melissa att hon har en ärta i näsan och försöker fräsa. Jag kikar in i näsborren och mycket riktigt, där inne sitter det en liten ärta som hon pillat in. Så det var bara fram med en pincett och plocka ur den. Då är jag den erfarenheten rikare och Melissa förklarade klart och tydligt för Joakim när han kom hem att ärtor ska in i munnen och inte i näsan.

En tur till blomsterbutiken

Idag drog jag med mig barnen till blomsterbutiken efter lunch. Det börjar bli dags att förså inför årets odling så vi var på fröjakt. Lite diverse fröer fick följa med hem så vi ska sysselsätta oss med att plantera lite framöver. Varken jag eller Melissa kunde motstå tulpanerna så två buketter fick följa med hem och Melissa fick välja färgerna så det blev lila och rosa.

Imorgon blir det en del fix inför kalaset på lördag, bakning och städning står på schemat.

3 thoughts on “Vårkänslor och en annorlunda händelse vid middagsbordet

Add yours

  1. Dessa ungar. 🙂 Tur hon vet att ärtan ska vara i munnen nu och inte i näsan. Ja man lär sig alltid något nytt.

  2. Ha ha, har hon tittat på Madicken? För visst var det väl Lisabeth som stoppade en ärta i näsan? Kommer ihåg att vi var så oroliga när vi blev av med en kula till ett sånt där Labyrintspel när dottern var liten. Letade överallt!!! Trodde att hon kanske stoppat den i munnen. Efter ett tag slutade vi leta och efter något år kom den fram ur en högtalare som hon då stoppat in kulan i, ha ha!

  3. Tänker direkt på Madicken. Mycket får man uppleva när man har barn och tänk vilka minnen att prata om när de blir äldre.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: