Tre årsdag och ett nappträd

Idag blev vår tjej tre år! Det blev ett lugnt firande här hemma idag, släkten var här förra helgen då vi firade båda barnen. Det blev lite paket efter frukost och hon fick gå på skattjakt med en egengjord kikare där hon hittade ett moln från ett tv-program som hon är väldigt förtjust i. Det blev långpromenad i solen och kladdkaka ute på altanen.

Ett eget nappträd

En av presenterna Melissa fick av oss var en bol som heter Vera slutar med napp. Vi har läst ett antal gånger under dagen, och det slutade med att hon också ville lämna sina nappar till nappträdet så att napparna kunde åka till sina vänner. Det var ju att få henne att sluta med napp som var målet med boken, men jag hade inte räknat med att det skulle gå så smidigt! Hon har varit väldigt fäst vid sin napp. Men hon ville lämna ifrån sig dem idag så vi gjorde ett egen nappträd bakom trädgården där hon fick hänga alla sina nappar, och det gick galant att lägga henne ikväll! Vår tjej börjar verkligen bli stor nu!

4 thoughts on “Tre årsdag och ett nappträd

Add yours

  1. Stor tjej och grattis till henne. Spännande med nappträder och bra förslag för att sluta med napp. toppenbra hoppas att allt ska gå bra, för oss gjorde det det. När hon väl bestämt sig saknade hon den inte

  2. Stort grattis. Stor dag Idag. Av någon anledning klarar barnen det då dom bestämt sig. Här har både lisebergskaninerna och nappträd fått barnbarnen nappar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: