Plantering och lunch ute

Idag på förmiddagen blev det lite planering här hemma. Det som skulle försås inför årets odling fick hamna i små platskrukor här inne. Hade egentligen tänkt att gjort det igår, men påsen med jord förvaras ute och var alldeles för frusen att arbeta med så den fick åka in, tinas upp och idag var den perfekt att arbeta med så jag och Melissa kunde hjälpas åt att planera. Nu får vi hoppas att fröna tar sig så vi kan njuta av både grönsaker och kryddor framöver🌱

Vädret har varit fullkomligt underbart idag, så vi hängde på altanen en stund på förmiddagen. Sen kom dagens gäster och det blev en promenad med hundarna så de fick bekanta sig med varandra, och när vi kom tillbaka blev det mer häng ute på altanen. Vi kunde till och med sitta ute och äta lunch, visserligen med en filt över benen. Men jag ser det som ett riktigt vårtecken!

En riktigt härlig dag med trevligt sällskap! De ska dessutom få barn i juni så vi skickade med lite saker som vi inte längre behöver här hemma. Både barnen och Bartolo är helt slut efter dagen.

Hur har er lördag varit? Har ni också kunnat njuta av solen?☀️

5 thoughts on “Plantering och lunch ute

Add yours

  1. Mysigt med unch ute. Vet inte om jag kan kalla det lunch den smootien som jag köpte med mig frpån Blue Berry under gårdagens runda i stan. Ljuvligt väder instämmer verkligen

  2. Kunde inte njuta alls av solen igår, fick hem en kille med feber och dunderförkyld så vi fick bli hemma 😥

  3. Men vad härligt att kunna sitta ute och luncha. Snart är våren här på riktigt. Hoppas att det som ni planterat tar sig. Drömmen för mig att ha egna grönsaker men tar aldrig tag i det….

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: