Veckan som gått

Det har inte blivit några inlägg här under veckan, och det går att komma med flera ursäkter till det men summa summarum är att annat har prioriterats. Men här kommer lite av allt som skett under veckan.

Besök på bvc och brödbakning

Denna vecka var det ett års kontroll på bvc för Wilhelm, vilket gick galant. Han har växt på som han ska, och huvudomfånget följer kurvan bra så inga mer kontroller behövs innan årskontroll på barn. Melissa var med och blev lite avundsjuk på att Wilhelm fick plåster på benen efter vaccinsprutorna så hon fick också ett plåster av sköterskan.

En eftermiddag stod det även bakning på agendan här hemma. Grahamnsbullar med morot, vi har ätit det brödet flera gånger hos mina föräldrar och det är så gott. Så i veckan fick jag receptet av mamma och jag och Melissa hjälptes åt att baka. De blev riktigt goda och vi kommer snart få ställa oss och baka fler för de går åt här hemma! Det är så roligt när hon vill vara med och göra sådana saker. Igår hjälpte hon till med att baka ut pizzorna och lägga på alla tillbehör.

Plantering och njuta ute

Förra veckan försådde vi lite frön här hemma och nu har många av dem kikat upp ur jorden. Melissa kollar till dem varje dag för att få se hur mycket det växt. Vädret har förmestadels varit soligt och härligt under veckan. Vi har suttit ute en del och under helgen blev det korvgrillning ute vid sjön med grannarna som har en dotter i Melissa ålder och idag blev det eftermiddagsfika hemma på deras altan så både barn och hundar kunde leka.

Skrivandet

Jag fick tillbaka novellen från förlaget i måndags så jag har jobbat på med redaktörens kommentarer, och nu har den fått vila några dagar så jag ska läsa igenom den igen nästa vecka. Och jag jobbar på med lektörens kommentarer på min fantasyroman och har lyckats hitta mig några testläsare som ska få läsa igenom när denna redigeringsomgång är klar. Men jag känner att jag ligger i fas med den och det är väldigt skönt!

Hur har er vecka varit?

9 thoughts on “Veckan som gått

Add yours

  1. Jag har också haft en sån vecka där bloggen inte prioriterats. Det blir så ibland! Här överraskade jag barnen med frallor till frukost imorse, mumsigt med nybakat! Har också haft en notis i min kalender om att så luktärter men den bara flyttas framåt hela tiden eftersom jag inte riktigt hunnit med..

  2. Bullarna låter riktigt goda med morot i. Kul att få lite hjälp till baket. Spännande att se växtkraft.
    Här slutade veckan med trädgårdsarbete och planering så jag är helt öm i kroppen
    Kram Kajsa

  3. Bullarna lät så goda. Har tänkt att börja baka igen, bara jag kommer åt köket på dagarna 🙂 Skönt att allt såg bra ut med Wilhelm. Hoppas det fortsätter så.

  4. Vi fick också kolla upp huvudomfånget på en av killarna. Men han har alltid och ff varit lite bred över skallen fast det varit lugnt. Men man ska alltid kolla upp om något avviker och det kan finnas en oro. Den av mina son hade napp gav bort alla utom de jag spaarade i gömmorna bara för att till kattungarna på Skansen

  5. Jag funderade faktiskt under veckan var du var då du brukar blogga men förstår ibland blir det mycket. Men hemmabakade bröd är så gott😍

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: