Solsken i lekparken och ge förslag på “minifirande”

Jisses vad tiden flyger iväg just nu! Har en del saker jag vill få gjort innan jag börjar jobba igen första april. Det känns lite nervöst och spänt att gå tillbaka till jobbet med tanke på att det är typ ett och ett halvt år sedan jag jobbade sist eftersom jag fick gå hem ganska tidigt för foglossning. Men jag och Joakim kommer ha några föräldraledig dagar i veckan var fram till augusti när dags för Wilhelm att skolas om, förutsatt att han får plats.

Igår tog vi verkligen vara på det fina vädret, tog oss till lekparken med lite fika. Wilhelm fick krypa runt och utforska medan Melissa gungade och sen var det frukt och grötmuffins. Riktigt lyckat och lillkillen var riktigt trött efteråt.

Idag har det varit en lugnare dag här hemma. Det har varit promenader i solen och mycket pussel och bollkastning med barnen. Och imorgon är tanken att vi ska plantera om våra plantor som växer så det knakar just nu!

Redigering rullar på här hemma med mina texter och snart kan jag skicka ut till roman testläsare och en novellen till redaktören. Vilken ska bli väldigt skönt och då ska jag göra något för mig själv för att fira den milstolpen. Har du något bra förslag vad jag kan göra?

5 thoughts on “Solsken i lekparken och ge förslag på “minifirande”

Add yours

  1. Tiden rusar verkligen i väg. Så klart du ska fira när redigeringen är klar och texterna är inlämnade. Gör något du verkligen vill och unna dig något som du mår bra av.

  2. Jag som tyckte att killen kom nyligen har det gått ett år! Tiden går fort. Jag tycker du ska göra något du vill göra. Kanske lite egentid med någon bok och något gott? 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: