Planeringssöndag och chokladmousse

Gårdagens arbete i trädgården har lämnat en rejäl träningsvärk lite överallt i kroppen. Den här dagen har gått i ett lugnare tecken med mestadels fix och planering inför nästa vecka. Jag har planerat upp lite kommande blogginlägg, lagt upp en plan för korrekturläsningen inför veckan och bokat bord inför lördag då Joakim och jag ska fira vår bröllopsdag och gå ut och äta. Tänk att vi har varit gifta i 4 år på torsdag, tiden flyger verkligen förbi men samtidigt har det hunnit hända så mycket sedan dess!
Eftersom vi hade en del äggvitor över efter att vi gjorde egen bearnaisesås till maten i fredags så tog vi tillfället i akt idag och gjorde en snabb chokladmousse, så enkel att göra och riktigt god! Men man får passa sig lite att man inte tar för mycket för den kan bli något mastig. Dagen bjöd även på en härlig skogspromenad där vi även fick med oss ena katten, det var mulet och blåsigt och inte alls lika skönt som det varit tidigare under veckan men det var ändå en trevlig familjepromenad och vi fick se en falk på nära håll! Nästan lite för nära då den nästan flög på mig när jag gick först med Bartolo.

Nu laddar vi upp inför nästa vecka, samlar ny energi för allt som ska göras och jag ser fram emot att sätta igång med min att göra lista som börjar bli ganska så lång.
Hur har er helg varit?

5 thoughts on “Planeringssöndag och chokladmousse

Add yours

  1. Trädgårdsarbete brukar ge muskler man inte visste om en chans att komma fram. Men det känns lite skönt samtidigt. Mastigt dessutom att få sen en Falk på nära håll.
    Helgen här har både innehållet en Bryan Adams konsert som var helt oplanerad och likaså ett helt oplanerat kalas. Men vilken rolig helg det blev
    Kram Kajsa

  2. Å vad gott med chokladmousse och vispgrädde – det är ljuvligt tillsammans!
    Har haft en skön helg med fortsatta flyttbestyr men ändå inte så stressigt som de senaste veckorna varit. Har tom hunnit med en middag med vänner. Välbehövligt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: