Utmaning – Mitt liv om 5 år

Efter lite uppehåll fortsätter jag med mina tisdagarsutmaningar och har några uppradade inför de kommande veckorna. Tidigare har vi gått igenom min garderob, min bokhylla, mitt kylskåp, mitt hem, min musik, mitt sovrum, mina projekt, mitt arbete, mina resor, mitt 2021, mitt 2022, min vår. Denna vecka drömmer vi oss 5 år in i framtiden och funderar på hur vi tror och vill att våra liv ska se ut då.

Hur vill du att ditt privatliv ska se ut om 5 år?

Om fem år så har barnen hunnit bli åtta och sex år gamla så då hoppas jag att vi kommer hitta på mycket roligt som familj. De har utvecklats mycket som personer, förmodligen hittat en del intressen och förhoppningsvis är det inte så mycket trots (håller tummarna). Jag önskar att vi har hittat en balans, just nu är det väldigt rörigt här hemma för både Joakim och mig med mycket tankar och en hel del press, så om fem år önskar jag att vi har landat och funnit ro, utan att förlora vårt driv. Jag vill fokusera på saker som jag mår bra utav, min familj, mitt skrivande och träning. Vart vi bor har jag ingen aning om, vi kan lika gärna bo kvar där vi gör nu eller ha flyttat på oss – man vet aldrig riktigt när det kommer till oss och våra beslut.

Hur vill du att ditt arbetsliv ska se ut om 5 år?

Drömmen vore ju att kunna arbete heltid med skrivande och böcker i en eller annan form, men jag tror att jag kommer kunna ha gått ner i tid på mitt vanliga jobb och arbeta deltid med båda delarna. Men jag hoppas verkligen att min författarkarriär tagit fart och förmodligen har jag börjat en utbildning till förlagsredaktör.

Finns det något speciellt du skulle vilja uppleva under de här 5 åren?
Barnens alla framsteg självklart! Sen skulle jag gärna vilja att jag och Joakim kommer iväg på den där bröllopsresan som vi inte åkt på ännu. Jag vill gå (och ställa ut) på bokmässor, få hålla min egen bok (eller böcker) i handen, mycket skratt och annat både stort och smått!

Har du några mål som du skulle vilja ha uppnått inom 5 år?

Jag återkommer till det här med balans, men jag vill ha hittat en balans i både kropp och själ med saker som jag mår bra utav. Personlig utveckling är väldigt viktigt för mig och jag kommer förmodligen hela tiden ha små mål för mig själv men om jag nu tänker i större drag så vill ha publicerat fyra böcker (två dystopier och två fantasy) och ett par noveller. Det vore helt fantastiskt om jag inom fem år kan ha fått biblioteket/kontoret som jag alltid drömt om.

Bild lånad ifrån pinterest

Om ni vill svara på frågorna på er egen blogg får ni gärna länka till mig, kommentera att ni har svarat på frågorna så jag kan gå in och läsa era svar!

8 thoughts on “Utmaning – Mitt liv om 5 år

Add yours

  1. Å, nu får jag tänka till lite om jag ska lyckas svara på den här veckans utmaning 🙂 Klurigt! Vilka kul drömmar/mål du har för framtiden!

  2. Spännande!
    Vi skapat just nu det liv vi tänkte ha resten av livet. Om fem år har vi nog sålt vårt hus och bor permanent i husbilen.

  3. Jag hoppas att jag har skrivit fler noveller inom 5 år och skriver på min första bok. Samt gett ut några noveller det vore så häftigt 🙂

  4. Tänk om man kunde få kika in bara en liten liten stund in i framtiden. Frågan är väl bara om man verkligen vill det när det väl kommer till kritan. Om fem år ska jag flyga fritt

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: