4 år – blomsterbröllop

Tiden flyger förbi, tänk att det redan gått fyra år sedan vi gifte oss. Vi har planerat att fira med att gå ut och äta på lördag på tu man hand men idag blev det ändå lite firande hela familjen tillsammans.

Bland vitsipporna

Eftersom det är blomsterbröllop när man varit gifta i fyra år så passade det alldeles ypperligt att jag gav Joakim en hortensia idag precis sådana som jag hade i buketten som vi gifte oss. När jag kom hem från jobbet så packade vi ihop fika och bytte om till träningskläder och drog iväg till Tinnerö eklandskap gör en löptur. Vi stannade för en fikapaus i solen och njöt av det vackra landskapet. Supermysig och så skönt! Sen var det dags att springa tillbaka till bilen, så vi förenade verkligen nytta med nöje och fick en riktigt härlig utflykt.

Tänk så mycket som har hunnit hända på fyra år och det ska bli så kul att se vart alla kommande år tillsammans för med sig! ❤

10 thoughts on “4 år – blomsterbröllop

Add yours

  1. Grattis till er på bröllopsdagen. Tips från mig som var gift i 23 år måste bli. Ge er två egen tid, närhet på alla plan. Och glöm inte att ert liv handlar om er två. Det är så lätt att man lever barnens liv. Fira stort och njut av dagen

  2. Grattis på bröllopsdagen (i efterskott)! Tror att det är viktigt att uppmärksamma varandra på små sätt så det lät som ett fint sätt att fira sin dag på! Hoppas det blir en mysig middag också.

  3. Grattis på bröllopsdagen. Ni har verkligen hunnit med mycket på de åren. Vilket vackert bröllopsfoto du visade.

  4. Grattis till er på bröllopsdagen härligt med en utflykt med familjen i naturen 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: