Tuffa samtal, blomplockning och helgplaner

Tack så mycket för alla grattisönskningar vi fick på vår bröllopsdag igår! Idag var det till och med skönt på morgonen när jag var ute och gick med hunden och jag behövde inte skrapa rutorna på bilen innan jag skulle åka, kors i taket. På jobbet har det varit fullt ös redan från början men som tur var så lugnade det ner sig mot eftermiddagen och jag kunde flexa hem en hel timme tidigare. Det var välbehövligt idag. Vi tog en lite promenad när jag kom hem där vi hade en del viktiga samtal och lättade våra hjärtan, allt är inte frid och fröjd hela tiden i livet och det är så fantastiskt att vi kan prata om sådana här tuffare saker med varandra och att vi stöttar varandra. Det är inget som man ska underskatta, kommunikation är så viktigt. Det blev även lite blomplockning i slutet av promenaden där påskliljorna Joakim och Melissa plockade tidigare under veckan fick sällskap av lite tussilago.

Helgens planer

Den här helgen är ganska så fullbokad. Imorgon så kommer mina föräldrar, min ena bror och hans son till oss. De kommer få vara barnvakt några timmar mitt på dagen så jag och Joakim kan gå ut och äta lite på tu man hand och fira vår bröllopsdag som var i torsdags. Tanken är också att vi ska ta med kameran och stanna till någonstans och ta lite bra bilder på mig som jag kan använda som författarbilder. Sedan bjuder vi på lite middag hos oss på kvällen så vi alla får lite tid att umgås. På söndag ska vi hjälpa en granne med deras staket, om ett par veckor ska de hämta hem en liten hundvalp! Det är första maj på söndag därmed också första dagen i skrivstreaken som jag ska vara med i detta året. Skrivstreaken innebär att man ska skriva minst en mening om dagen under hela maj och syftet är att få till en skrivrutin och få motivation till skrivandet.

Vad har ni för planer för helgen?

2 thoughts on “Tuffa samtal, blomplockning och helgplaner

Add yours

  1. Kommunikation är A och O, skönt när allt reder ut sig.
    Här är det kalas helg med kalas varje dag. Bar och barnbarn fyller år och någonstans ska vi försöka peta in svärmors födelsedag också. Igår var vi ute och åt med ett par vänner det var trevligt. Önskar er en lika trevlig bröllopsmiddag på stan
    Kram Kajsa

  2. Tussilago är ju så himla fina vårblommor. Nästan lite busiga på något konstigt sätt. Kommunikation är alltid A och O om den går tvåvägar gör den inte det kan den vara förödande och ha helt motsatt effekt. Ha en fin helg

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: