Barnvakt, restaurangbesök och utryckning

Vilken lördag det har varit! Vi började med lite hemmafix efter frukost och sedan kom mina föräldrar och min bror Daniel och hans dem hit. Barnen började direkt att leka med varandra och vi vuxna förberedde lite mat som de skulle äta när jag och Joakim åkte. Vi åkte iväg, gick en trevlig stig i skogen och tog lite bilder som jag kan använda lite på min författarhemsida. Efter det åkte vi vidare in till stan och vår bordsboking på 1854. Riktigt god mat, jag tog en grillad kyckling med ceasarsallad och klyftpotatis och Joakim körde på på pizza. Så mysigt och behövligt att kunna sitta och äta och prata i lugn och ro. Det var lite strul innan vi lyckades beställa maten då man skulle beställa via mobilen och det krånglade lite men det var gott när det väl gick. Mätta och goda gick vi därifrån, gick in på ett bageri och köpte med oss varsitt fikabröd och satte oss på en brygga vid Stångån, njöt av solen när den väl kikade fram och åt vår efterrätt.

Sedan begav vi oss hem igen för att umgås med de andra. De hade varit ute på promenad och gungat. Det blev lite te, frukt och fika och en massa prat. Joakim och min pappa tog även ut den gröna faran på en tur. Medan vi stod och lagade mat ringde dem och sa att de hade fått ett problem med bränslepumpen. Så jag fick rycka ut, plockade med mig lite verktyg och en besindunk och åka ut till dem. Efter lite meck så startade bilen igen, och pappa och jag bytte plats så jag fick åka med gröna faran hem. Jag har aldrig åkt den tidigare då det inte riktigt går att åka iväg båda två utan att någon ser till barnen men nu var var det äntligen dags. Jisses vad den går!

Efter kvällsmaten åkte de andra hemåt och vi har landat i soffan, helt urlakade efter dagen mn med ett stort leende på läpparna.

Hur har er lördag varit?

3 thoughts on “Barnvakt, restaurangbesök och utryckning

Add yours

  1. Så skönt att få komma ut själva och äta. Viktigt att kunna prata och bara kunna slappna av. Ha en fortsatt fin helg.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: