Fruktsallad och promenad

Jag började dagen med en riktigt energikick och hann beta av flera saker som behövde göras på datorn innan barnen vaknade. Tycker det är så skönt när man är effektiv på morgonen, det blir en så bra start på dagen då! Efter frukost med barnen bar det av till förskolan för att lämna Melissa, sen en promenad med huden och lek med Wilhelm. Sen när han ville sova blev det full fart med redigeringen fram tills lunch. Det där med att bli matad är inte Wilhelms grej och ibland är det lite struligt att få i honom mat då han gärna kastar iväg den. Men så länge han får lite egna bestick att försöka äta med så brukar han bara hyfsat nöjd.

Efter vi hämtat Melissa blev det en längre promenad i solen, fruktstund i form av fruktsallad och när barnen ville vila lite så passade jag på att fortsätta med mitt. Det gällde ju att passa på när tillfällena ges.

När Joakim kom hem blev det en glasspromenad i solen, när han handlade i andas köpte han hem en glass som vi inte testat tidigare, Magnum Ruby som var riktigt god. Har ni testat den?

En bra start på veckan helt enkelt! Hur har er vecka börjat?

5 thoughts on “Fruktsallad och promenad

Add yours

  1. Oj så gott med glass! Nu blev jag väldigt glassugen så får nog plocka fram en Ben n jerrys. Härligt att få mycket gjort innan barnen vaknar, själv är jag tyvärr så morgontrött.
    Önskar dig en härlig vecka 🤗

  2. Alltid lika effektiv 🙂 Hade varit överlycklig om jag bara hade hälften av din energi. Den glassen har jag inte smakat, men det kanske jag får göra, Glass är ju min svaghet.

  3. Wow så effektiv du är! Bra jobbat!
    Fruktsallad är så gott! Ett tag gjorde jag ett stort lass och sedan hade jag det i en skål med lock i kylen. Passade bra i yoghurten på morgonen och till mellis efter skola för barnen. Suveränt!
    Den glassen har jag inte smakat, konstigt faktiskt för jag brukar testa alla nyheter. Haha

  4. Vad gott med fruktsallad det var så längesen man åt. Men det är riktigt gott. Gott med glass i solen, jag gillar magnum men ruby var ingen hit för mig tyvärr 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: