Min författarhemsida är uppe

Efter mycket fix och velande fram och tillbaka så har nu min författarsida äntligen kommit upp och ni hittar den här. På hemsidan kommer jag skriva mer om mina böcker och noveller, pågående projekt och kommande evenemang. Helt enkelt allt som är relaterat till mitt skrivande. Så kul att den äntligen är uppe och allt känns samtidigt mycket mer verkligt! Bilderna jag och Joakim tog när vi hade barnvakt blev väldigt bra, och jag måste ändå säga att jag är otroligt nöjd med hemsidan jag lyckats skapa. Nu ska den bara fyllas med en massa bok och skrivrelaterat! Önska mig lycka till!

detkaosvikallarvardag

2 kommentarer på ”Min författarhemsida är uppe

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: