Skrivträff, picknick och samtal med redaktör

Den måndagen har bara rusat förbi. Morgonen började med att vår kära morgontrötta hund inte vill gå ut när Joakim tänkte gå med honom på morgonen, så han fick ligga kvar och mysa med mig i sängen istället medan jag tog tillfället i akt att läsa ut en bok innan barnen vaknade. Efter frukost, lämning på förskola och den sedvanliga promenaden så satte jag mig vid datorn tillsammans med Wilhelm för en digital skrivträff med en skrivkompis jag har. Det var ett tag sedan sist och det blev att vi satt och skrev med varandra i över två timmar (med lite fix med våra småbarn mellan). Riktigt kul och peppande som vanligt! Efter Wilhelm vaknat var det dags för lunch innan vi hämtade Melissa igen. När vi kom tillbaka från lunchpromenaden lämnade vi hunden hemma och gick bort till lekparken. Barnen fick gunga tillsammans och jag njöt som bara den av att stå i solen och putta på. När det började kurra i de små magarna så gick vi hem igen och ordnade lite picknick i trädgården. Frukt och lite kex med ost, väldigt populärt! Vi fick även sällskap av både hund och katt som försökte tigga till sig något gott.

Dock höll det sig inte lugnt särskilt länge när frukten börjar tryta, och Melissa blev arg så fort det började blåsa på henne (av någon anledning så tycker hon inte om när det blåser) och så fort vi ätit klart fick vi bege oss inåt.
På eftermiddagen hade jag även ett samtal med min redaktör angående lite frågor jag hade kring min novell. Skönt att få dem utredda och imorgon kan jag fortsätta med redigerandet. Också väldigt roligt att prata med henne, har bara haft mejlkontakt innan och det är ju stor skillnad på att prata med någon i telefon och att mejla.
Hade haft planer på att fixa lite annat ikväll men fastnade framför en intressant live på instagram så de sakerna får vänta tills imorgon. Nu blir det lite mys i soffan framför Robinsson.
Hur har er start på veckan varit?

detkaosvikallarvardag

7 kommentarer på ”Skrivträff, picknick och samtal med redaktör

  1. Mysigt när man kan gå ut och ha picknick. Härligt dessutom nu när man kan gå ut och vara i solen, det saknar nan ju alltid under de kalla månaderna.
    Igår hängde jag med dottern och kollade på säng. Snart får hon nycklarna till sin lägenhet men har ingen säng…lite panik nu. Sen orkade jag inget mer. Jobbet tar all energi just nu. Har egentligen massor att göra
    Kram Kajsa

  2. Så inspirerande med skrivträffar och man får sådan energi av dem. Härligt att få spåna med likasinnade och bara nörda ner sig i skrivandet.

  3. Vi pratade om picknick idag då jag hämtat tösen ute i vår trädgård så hon fick mysigt, men jag är som sagt sjuk. Men så mysigt det såg ut hos er

  4. Men så smart & kul med digital skrivträff! Både låter & ser så härligt ut med picknicken i trädgården 😊 Underbart när värmen kommer & man kan vara ute mer.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: