Sår på näsan och öppen grind

Vilken söndag det har varit! Det har varit full gas hela dagen känns det som. På morgonen råkade Wilhelm snubbla och slå i lekbordet så han rev upp ett sår på näsan. Det blödde rejält ett tag och nu får man passa så att han inte river upp det igen då han gärna är där och pillar. Som vanligt på förmiddagen åkte Joakim och Melissa och handlade medan jag och Wilhelm höll på att orda här hemma. Det har blivit härliga promenader i solen, Joakim och Melissa bytte bärarmarna på ena bilen medan jag satt och skrev en stund och efteråt så åt vi glass i solen. Riktig sommarkänsla! När vi satt och fika kom även grannen över och överlämnade en flaska vin som tack för att Joakim hjälpte dem att sätta staket förra helgen. Det annalkas även grillkväll hos dem framöver, så mycket när man kan umgås med sina grannar.

Under tiden som vi sitter ute springer Bartolo runt i trädgården och när vi bestämmer oss för att vi ska gå ut på en promenad så märkte vi att grinden mot skogen på baksidan stod öppen. Nu när det har blivit varmt har trät torkat vilket gjort att låset på grinden glidit isär så att grinden inte låser ordentligt. Så det blev en lite runda i jakt på honom. Han springer inte långt utan håller sig i krokarna, och när vi var i skogen så hörde vi att en av grannarnas hund började skälla och då var det rätt tydligt var han var. Sen när han var inne i en trädgård så kom han när jag ropade, så det var enkelt att fånga in honom och han var så nöjd sen av att få komma hem. Nu har Joakim fixat låset på baksidan så vi inte får sådana missöden igen! Och vi kunde njuta av kvällsmaten på framsidan i solen i lugn och ro.
Nu laddar vi upp inför en ny vecka med många planer! Hur har er söndag varit?

7 thoughts on “Sår på näsan och öppen grind

Add yours

  1. Låter som en skön söndag, förutom sår på näsan och hund som rymt. Härligt att kunna hjälpa grannarna och kunna umgås med dem.

  2. Tur att han kom tillbaka! Minns känslan när vår hund, som vi hade när jag var barn, rymde gång på gång och inte alltid kom hem utan far fick hämta honom någonstans.
    Det lät annars som att ni hade en härlig söndag.

  3. Tur ni fick tag i honom 🙂 Mysigt med glass i solen och en annalkande grillfest. Helt klart en härlig söndag.

  4. Härligt är det nu när solen är framme och man kan vara ute mer. Så gott med glass i solen. Mindre roligt är det när hunden försvinner men tur att ni hittade honom 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: