Besök, vattenbana och loppis

Tänk vad vila gör underverk, idag var förkylningen nästa helt borta och energin är helt tillbaka! Men någon vidare sovmorgon blev det inte idag då Melissa blivit som en klocka nu om morgonen och har man inte gått in till henne innan 7.30 så kommer hon till en. Efter frukost var det bara att sätta igång med att förbereda lunchen då potatisgratäng och helstektkyckling i täljstensgryta på menyn och det kräver sina förberedelser. Jag hann även kika igenom kommentarerna jag fått tillbaka från redaktören angående min novell och det var inte så mycket som behövdes fixas till och jag kunde beta av några av punkterna innan Joakims föräldrar dök upp klockan 11. Sedan blev det god mat i gott sällskap, en lunchpromenad och efter den fick barnen testa vattenbanan som Joakims föräldrar hade med sig till dem. Wilhelm tyckte det var väldigt roligt att plaska och Melissa var inte värst sugen på att dela med sig, syskonkärlek på hög nivå just nu med mycket kivandes.

Efter lek och glass blev det en promenad upp till affären där det skulle vara lite loppis som en skolklass hade där alla pengar skulle gå till Ukraina. Så fint initiativ och barnen fick med sig varsitt gosedjur hem! Efter det drog sig Joakims föräldrar hemåt och vi tog det smidiga alternativet med lite hämtmat till kvällsmat. Nu inväntar soffan och en lugn kväll efter en härlig dag som bjudit på många leenden.

3 thoughts on “Besök, vattenbana och loppis

Add yours

  1. Vad skönt att ni mår bättre nu. 7:30 är väl en helt ok tid att vakna ändå tänker jag. Sen är rutin alltid så bra att ha. Så fint gjort av barnen att ha loppis för Ukraina. Barnen ser på tv och hör oss prata så tror det är bra för dom att faktiskt få göra något för dom där.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: