Årets grillpremiär

Även denna dag fick spenderas hemma och har gått i vilans tecken, men förkylningen börjar sakta men säkert ge med dig. Energinivån är nästintill helt tillbaka och det är bara snörvlandet och de torra läpparna som stör. Dagen har bjudit på lite lugna hundpromenader, glass i solen och ett avslutat redigeringsprojekt som nu har fått åka ut till några för att testläsas en sista gång.

Premiär på ny grill

Vår förra grill hade hängt med ett par år och fått utstå lite allt möjligt. När vi hyrde huset på gården så kom fåren in i trädgården och välte omkull den ett par gånger. I höstas så märkte vi att den verkligen sjöng på sista versen då gallret nästan helt rostat sönder så den fick åka till tippen. Vi pratade länge om hur vi skulle göra, köpa en ny grill eller bygga ett utekök. Till slut kom vi fram till att det inte var läge ett bygga ett utekök just nu och i söndags när det kom upp en billig grill till försäljning så haffade vi den direkt. Idag blev det grillpremiär med egengjorda hamburgare och grillade morötter. Vår nya grill fick högsta betyg! Nu ser vi fram emot många goda grillmåltider, har ni något tips på saker som ni gärna lägger på grillen?

Ikväll blir det att ta det lugnt i soffan med en av mina favoritfilmer som kommit tillbaka till Netflix, The 5th wave, någon mer som har sett den?

10 thoughts on “Årets grillpremiär

Add yours

  1. åh, grillat är så gott. Vi behöver också köpa en ny grill. Då vi bor i lägenhet blir det något enklare bara då vi inte har plats för mer. Glass hör sommaren till. Ett måste tycker jag.

  2. Härligt med grillpremiär. Det är något speciellt att få grilla första gången på säsongen. Kul med ny grill också.

  3. Tror att det är gillens dag idag, så det var ju passande med premiär för er! Vi köpte också en ny grill när vi flyttade. Vi hade tänkt ta med den gamla, men insåg att den förmodligen inte hade klarat ett lyft upp på takterrassen då den också var helt sönderrostad..

  4. Man kan lägga allt på grillen! Jag har faktiskt skrivit ett helt inlägg med saker som passar att grilla och recept till dessa. Min favorit är grillad laxsida, så enkelt och så gott!

  5. Så myssigt med årets första grill. Tänkte ta o grilla mera denna sommaren. Blev inget förra

  6. Att grillsäsongen är igång märks när jag är ute och går mina rundor i de fina villaområderna här omkring. Nu när jag bor i lägenhet blir det inte på samma sätt längre än när jag bodde i huset. Lite avis är jag allt på dig

  7. Skönt att förkylningen börjar ge med sig. Grilla ska vi göra idag, äntligen är det tid för sånt 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: