Förkylning, limevatten och vila

Jag vaknade med en dunderförkylning idag, så det blev snällt att stanna hemma från jobbet. Det känns som att huvudet är fullt med bomull och någon direkt ork är det inte att tala om så det har mest varit soffläge för min del tillsammans med en flaska limevatten.

Några korta hundpromenader har det blivit för att få lite luft och lite har jag lyckats få skrivet också när hjärnan har fungerat. Nu är det bara ett fåtal sidor kvar i redigeringen och det känns skönt men samtidigt skrämmande för nu är den i princip klar och oron kommer över att jag kanske överredigerat den knackar på.

Vi åkte även in och hämtade bilen som var på service. Jisses, det är ingen som kan påstå att det är billigt att ha bil i alla fall! Men nu är den servad och Joakim fick även hoppa in på plantagen och köpa lite saker till trädgårdslandet medan jag och barnen körde hemåt igen. Nu hoppas jag bara på att förkylningen går över snabbt!

3 thoughts on “Förkylning, limevatten och vila

Add yours

  1. Hoppas det går över snabbt.. Bil är inte gratis.. Är tacksam för att min svärson jobbar på KIA 😄

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: