Ängsblommor och service

De senaste dagarna har det varit fullt upp från morgon till kväll men det har ändå varit i ett behagligt tempo och det har ändå känts som jag har hunnit med det som ska göras, det har varit den där perfekta balansen som jag mår bra utav.

Idag började jag med ett litet redigeringspass innan barnen kom upp, efter alla morgonbestyr och lämning på förskolan blev det en promenad medan solen var framme. Efter det körde jag och Wilhelm ett fixarace hemma – jag plockar undan och han plockar fram, vilket teamwork va? När tvätten var gjord, återvinning tömd och blommor vattnade var lillkillen trött och jag kunde sätta mig och skriva en stund till innan det var dags för lunch.

Ängsblommor i slänten

Efter att vi hämtat Melissa och tagit den sedvanliga lunchpromenaden hängde vi kvar ute i trädgården. Vi sådde lite fler av ängsblommorna som jag köpte förra året och Melissa fick springa runt med vattenkannan. Hoppas på bättre lycka med blommorna detta år då endast ett få tal kom upp förra gången. Nu har vi även sått över en större del av slänten så förhoppningsvis blir det mer blommor än ogräs i slänten detta år.

När Joakim kom hem var det bara att packa in hela familjen i båda bilarna och åka in till stan för att lämna ena bilen på service. Det visade sig att verkstaden stängde redan vid 17 och inte vid 18 som det stod på hemsidan, men det gick bra att Det är lite meck när man bor utanför stan och inte har möjlighet att lämna bilen innan jobbet, men det fungerar. Imorgon blir det en tidig morgon för mig då bussen till jobbet går samma tid som jag vanligtvis går upp, och sedan får Joakim och barnen komma och hämta mig så vi kan åka och hämta bilen. Så ikväll blir det tidigt i säng, men först lite läsning på ett manus jag testläser.

4 thoughts on “Ängsblommor och service

Add yours

  1. Full rulle som vanligt ser jag. Att du hinner med så mycket 🙂 Ängsblommor blir så vackert. Kommer bli fint då det växer upp.

  2. Det kommer bli så fint med ängsblommorna. På ängarna längs grusvägen hemma hos mina föräldrar är det sådana ängar vilket är så vackert.

  3. Full rulle i ett beghagligt tempo är skönt. Ängsblommor är roligt att så och det kan liksom bli lite vad som helst. Spännande att se hur det blir i år.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: