Dagsreflektion från soffan

Dagen har löpt på och det har blivit en del saker avbockade. Det var jobb på mitt schema idag och jag åt en lugn och behaglig frukost (brukar inte vara samma lugn när man äter med barnen) innan jag åkte iväg. Jag har börjar lyssna på ljudböcker nu när jag kör bil och det fungerar väldigt bra för mig så jag fick en mysig stund där med en härlig feelgood! Idag fick jag även testa bomsystemet på parkeringen efter att jag kopplat mitt jobbkort dit och det fungerade alldeles utmärkt. Är alltid lite orolig att det ska strula när man ska göra något sådant för första gången. Det har varit fullt upp på jobbet utan stress, en perfekt kombination. När jag kom hem blev det lite fika, en lite längre promenad i solen och sedan en riktigt god kycklingsoppa.

Nu på kvällen har jag läst och lämnat feedback på ett annat manus och redigerat klart ett manus så det är klart för korrekturläsning! Så jag är riktigt nöjd med vad jag åstadkommit idag, och stressnivån har varit på en hanterbar nivå. Dessutom jag har inte stirrar på mejlen alldeles för mycket efter besked så plus i kanten till mig. Nu är det kvällste och avslappning som gäller.

Kvällste i soffan

Hur har er torsdag varit?

7 thoughts on “Dagsreflektion från soffan

Add yours

  1. Skönt med en bra dag på jobb. Och att kunna äta frulle i lugn och ro.
    Själv ska jag ta en dusch och försöka släppa mobilen och sedan dyka ner i soffan. Ha en fin kväll och njut. Kram

  2. Skönt när man känner att stressnivån är på en lagom nivå. Annars svårt när man ska bolla allt samtidigt. Min torsdag var full ända från morgon till kväll.

  3. Min torsdag var faktiskt himla bra trots att regnet öste ner nästan hela dagen. Mycket blev avklarat och jag fick ett glas rose med en vän hemma i soffan.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: